Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πραγματοποιήθηκε η 3η Συνέντευξη Τύπου του έργου CapTour της Π.Ο.Ξ.

Πραγματοποιήθηκε η 3η Συνέντευξη Τύπου του έργου CapTour της Π.Ο.Ξ.

CapTour: Ένα όραμα για την ενίσχυση του διασυνοριακού Τουρισμού γίνεται πραγματικότητα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου “CapTour: An Initiative on Capitalizing Tourism’s prospects of the region”, πραγματοποίησε την τρίτη ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και η ομάδα του έργου.

Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11.00π.μ., στο Ξενοδοχείο Mandrino, που βρίσκεται Εγνατίας 29 & Αντιγονιδών 2 59, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης: Παρουσίαση, ενημέρωση και ανακοινώσεις

Ο π. πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ανδρέας Μανδρίνος και οι υπεύθυνοι του προγράμματος ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με τις τελευταίες δύο δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 9 Νοεμβρίου, όπου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα “CapTour”.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με δύο διαφορετικές δράσεις.

Στις 9 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επιχειρηματικό φόρουμ «Hospitality Financial Management» από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ένα εκ των τεσσάρων δικαιούχων του έργου. Το Business Forum θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και θα δώσει σε 120 επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και λοιπούς ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη χρηματοοικονομική διαχείριση μονάδων φιλοξενίας και την προσέγγισή τους ως προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και να συζητήσουν σχετικά με τις προκλήσεις που βιώνει ο κλάδος.

Η τελετή λήξης του έργου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στο κτίριο Μ2, του Μεγάρου Μουσικής, με ώρα έναρξης τις 17:00. που έρχεται αν επισφραγίσει τις

δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου. Στην Τελετή Λήξης πρόκειται να παρευρεθούν εκπρόσωποι των τεσσάρων δικαιούχων του έργου όπου θα παρουσιάσουν τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του έργου, τα αποτελέσματα και τον θετικό αντίκτυπό του στον κλάδο. Ακόμα θα λάβουν χώρα παρουσιάσεις σχετικά με τον κλάδο, τις ευκαιρίες ανάπτυξης και τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Το έργο CapTour

To έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG VA «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από 4 δικαιούχους: 1. Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) (Επικεφαλής Δικαιούχος) 2. Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) 3. Destination Sandanski

4. Rhodopes Hoteliers and Restauranteurs Association

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.