Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Mideast Travel είναι η Γενική Αντιπρόσωπος της Kuwait Airways στην Ελλάδα

Η Mideast Travel είναι η Γενική Αντιπρόσωπος της Kuwait Airways στην Ελλάδα

Στην χαρά των 40 χρόνων πορείας της Mideast Travel έρχεται να προστεθεί η ανάθεση ως γενική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αεροπορικής εταιρίας Kuwait Airways.

H Kuwait Airways, μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες του Αραβικού Κόλπου, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, με σταθερές και συνεχόμενες πτήσεις όλο τον χρόνο, γεφυρώνοντας τους πολιτισμούς της Ελλάδας και όλης της Ανατολής.

Η μακρόχρονη συνεργασία της Mideast Travel με τα ταξιδιωτικά γραφεία του Κουβέιτ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην τουριστική οικονομία της Ελλάδας, λειτουργώντας και ως δίαυλος συνεργασίας με την Kuwait Airways. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τα δίκτυά τους, σε συνδυασμό με τις παροχές της ταξιδιωτικής αγοράς, οι δύο εταιρείες προσφέρουν στο κοινό και στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Kuwait Airways”, δήλωσε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel. “Τον Ιούνιο του 1983, 40 χρόνια πριν, ιδρύθηκε η Mideast Travel και συμπτωματικά στην επέτειο τον 40 χρόνων ανακοινώνουμε αυτή την συνεργασία με τους καλύτερους οιωνούς. Η ένωση των δυνάμεών μας με την Kuwait Airways αποτελεί κοινή δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών, ένα επισφράγισμα της μακράς αυτής πορείας μας. “.

Ως κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, η Mideast Travel φημίζεται για για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη σημαντική γνώση στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις.

Η συνεργασία με την Kuwait Airways, πρόκειται να θέσει νέα όρια στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά και εξασφαλίζοντας στο κοινό ένα απρόσκοπτο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.