Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυναμική η παρουσία της Κύπρου σε σημαντικές διοργανώσεις στην ελληνική αγορά!

Δυναμική η παρουσία της Κύπρου σε σημαντικές διοργανώσεις στην ελληνική αγορά!

Δυναμική η παρουσία της Κύπρου σε σημαντικές διοργανώσεις στην ελληνική αγορά!

Ηχηρό «παρών» έδωσε η Κύπρος το χρονικό διάστημα 8-12/11/23 στην ελληνική αγορά, με αφορμή πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το ως άνω διάστημα.

Δυναμική η παρουσία της Κύπρου σε σημαντικές διοργανώσεις στην ελληνική αγορά!Η αρχή έγινε με την έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ΟΠΑΠ Marathon Expo (8-11/11/2023), στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 65.000 δρομείς και οι συνοδοί τους, οι οποίοι μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το περίπτερο του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου (ΥΦΥΤ) και συμμετείχαν σε κλήρωση με πλούσια δώρα, όπως διαμονή στην Κύπρο και συμμετοχή σε διάφορες δρομικές διοργανώσεις του νησιού. Οι φίλοι δρομείς στο περίπτερο της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τους αξιόλογους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, χάρη στους εκπροσώπους διαφόρων δρομικών διοργανώσεων του νησιού που ήταν παρόντες.

Δυναμική η παρουσία της Κύπρου σε σημαντικές διοργανώσεις στην ελληνική αγορά!

Την 10/10/23, η Κύπρος ανέδειξε σημαντικά, ένα μέρος από τις δρομικές της προτάσεις στο 2ο Συνέδριο Authentic Talks (διοργάνωση ΣΕΓΑΣ), ενώ την 11/11/23, στην τελετή ανάμματος του Βωμού της φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραδόθηκε από το Δήμαρχο Μαραθώνα, κ. Στέργιο Τσίρκα και τον ΣΕΓΑΣ στον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα και στον κ. Κώστα Ντάλτα, ως εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας.

Η συνέχεια στο αγωνιστικό μέρος (11-12/11/23) του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας (ΑΜΑ) και των μικρότερων αγώνων δόθηκε με την συμμετοχή περισσότερων από 1.500 δρομέων από την Κύπρο και με την συνδρομή του Υφυπουργείου Τουρισμού, στην όλη διοργάνωση ως Θεσμικός Συνεργάτης ΑΜΑ. Άπαντες οι δρομείς του διημέρου – από όλες τις χώρες – που συμμετείχαν στον ΑΜΑ και τους μικρότερους αγώνες ενημερώθηκαν για τις δρομικές προτάσεις της Κύπρου με ενημερωτικά έντυπα, SM, newsletter κτλ.

Επάξια στάθηκε το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και στην συμπρωτεύουσα, Θεσσαλονίκη, όπου το χρονικό διάστημα 10-12/11/23, συμμετείχε με σταντ, στην 38η έκθεση Philoxenia. Στο φιλόξενο σταντ του ΥΦΥΤ, οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν ενημερωτικό υλικό δωρεάν για τα όσα απλόχερα προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός. Παράλληλα, στο περίπτερο της Κύπρου έλαβαν χώρα συναντήσεις με Οργανωτές ταξιδίων από την ελληνική και ξένες αγορές, και εκπροσώπους ΜΜΕ.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου εκπροσώπησε στην έκθεση, ο Head of International Relations, κ. Δώρος Γεωργιάδης, ο οποίος υποδέχθηκε εγκάρδια στο σταντ την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, την Πρόεδρο ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.