Αρχική Αθλητικά Έναρξη του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου των 5 χιλιομέτρων από την Υφυπουργό Τουρισμού...

Έναρξη του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου των 5 χιλιομέτρων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Έναρξη του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου των 5 χιλιομέτρων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, έδωσαν από κοινού ως αφέτες την έναρξη του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου των 5 χιλιομέτρων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή.

Η Υφυπουργός δήλωσε: “Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, τη λαμπρή ιστορία με τη σύγχρονη Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει και υλοποιεί με επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις.

Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ διαχρονικά στηρίζουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ως Υφυπουργός αρμόδια για τον αθλητικό τουρισμό χαίρομαι ιδιαίτερα που στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 60.000 δρομείς από 140 χώρες καθιστώντας τον παράλληλα πέρα από το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χώρας και κορυφαίο τουριστικό.  

Συγχαίρω τον ΣΕΓΑΣ για την υποδειγματική διοργάνωση και για τη συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.