Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα COO στον Όμιλο της Zeus International Hotels & Resorts

Νέα COO στον Όμιλο της Zeus International Hotels & Resorts

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων της κας Μαυροειδή είναι ήδη σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2023 και αποτελεί μέρος της ενδυνάμωσης της ηγετικής ομάδας του ομίλου, αναφερόμενη απευθείας στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χάρη Σιγανό. 

Η επαγγελματική της πορεία στον τουριστικό κλάδο διαρκεί περισσότερο από 23 χρόνια και έχει εδραιώσει μια εξαιρετική πορεία στον τομέα της φιλοξενίας σε διάφορους διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους. Η κ. Μαυροειδή είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του University Marc Bloch, Strasbourg, France, ενώ γνωρίζει άπταιστα 4 γλώσσες.

Εντάχθηκε  στο δυναμικό του ομίλου της Zeus International το 2017 σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες έχοντας αποδείξει έμπρακτα την αποτελεσματικότητάς της στη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο κος Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της κας Μαυροειδή και αναφέρθηκε στην πορεία, τα εξαιρετικά ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της, στον υποδειγματικό  χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της.

«Προτεραιότητά μας είναι να εκπαιδεύουμε να αναπτύσσουμε, και να εξελίσσουμε τα στελέχη μας  διαμορφώνοντας τις απαραίτητες δομές,  χτίζοντας δυνατές  ομάδες με ταλέντο και εμπειρία, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα με βάση την οργανική εξέλιξη των εργαζομένων και των στελεχών του ομίλου μας».

Από την πλευρά της, η κα Χριστιάννα Μαυροειδή σημείωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η ανάληψη της θέσης της Chief Operating Officer σε έναν τόσο δυναμικό όμιλο, όπως αυτόν της Zeus International ο οποίος κατέχει ισχυρή ηγετική θέση στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας έχοντας εδραιωμένη παρουσία στην Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά . Αυτή η έμπρακτη απόδειξη εκτίμησης και εμπιστοσύνης γιγαντώνει την αίσθηση ευθύνης μου απέναντι στον όμιλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.