Αρχική Αθλητικά Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου ενόψει του...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου ενόψει του διεθνούς αγώνα IRONMAN® 70.3® 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 07:45 μέχρι τις 14:00  θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από την περιοχή της Βάρκιζας έως και τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο, λόγω αγώνων ποδηλασίας που διεξάγονται στο πλαίσιο του διεθνούς αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023 που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η εν λόγω διαδρομή θα χρειαστεί να παραμείνει κλειστή κατά τις προαναφερθείσες ώρες και στα δυο ρεύματα, για την ασφάλεια των αθλητών. Σε περίπτωση σοβαρής ανάγκης, τα οχήματα θα μπορούν να κινούνται στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) συνοδεία περιπολικού. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις μετακινήσεις κατοίκων των σπιτιών που βρίσκονται πλησίον της διασταύρωσης της παραλιακής με τη Λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο και τη Λεωφόρο Καλυβίων στο Λαγονήσι και δεν έχουν εναλλακτική διαδρομή για να κινηθούν.

Ωστόσο, προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών, κατά τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων οι οδηγοί καλό είναι να αποφύγουν να προσέλθουν με τα οχήματά τους στις διασταυρώσεις που σχηματίζουν οι κάθετοι, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, δρόμοι.

Αναλυτικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο Κυριακή 22/10 από τις 07:45 μέχρι τις 14:00 είναι οι παρακάτω:

Στον κόμβο Λεωφόρου Καλυβίων και Λεωφόρου Αναβύσσου η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τη λεωφόρο Αναβύσσου έτσι ώστε να αποφεύγεται η συμφόρηση οχημάτων στην έξοδο της Λεωφόρου Καλυβίων προς την  παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.
Στη Λεωφόρο Καραμανλή επί της καθόδου προς το παραλιακό μέτωπο θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές στο ύψος του Ι. Ν. Αγ Θεοδώρων .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.