Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Uber γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων – 2-10-23

Η Uber γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων – 2-10-23

Η Uber γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων - 2-10-23

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που γιορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου, η Uber προσφέρει ένα μοναδικό δώρο σε όλους όσους απολαμβάνουν την συντροφιά των τετράποδων φίλων τους. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 660.000 σκύλοι συντροφιάς σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με τον αντίστοιχο αριθμό παγκοσμίως να ανέρχεται σε 471 εκατομμύρια. 

Η Uber γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων - 2-10-23

Η Uber, πιστή στην αποστολή της που είναι να δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της μετακίνησης, βρίσκεται στο πλευρό όσων απολαμβάνουν την παρέα των κατοικιδίων τους και γιορτάζει μαζί τους την επετειακή Παγκόσμια Ημέρα Ζώων. Από σήμερα οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς μπορούν να πραγματοποιούν διαδρομές με τα αγαπημένα τους κατοικίδια μέσω της λειτουργίας UberTaxi Pet που βρίσκεται εντός της εφαρμογής. Για κάθε διαδρομή που θα διανύουν οι επιβάτες μέσω του UberTaxi Pet μαζί με τον κατοικίδιό τους, θα λαμβάνουν, έως τις 15 Οκτωβρίου, μια δωροεπιταγή αξίας 3 ευρώ για διαδικτυακές αγορές από το Pet Shop locopaws.gr ή από το φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα (Λεωφ. Δημοκρατίας 33, Μελίσσια, 15127). Το κόστος της διαδρομής διαμορφώνεται με βάση τις ισχύουσες χρεώσεις της υπηρεσίας Uber Taxi και δεν επιβαρύνεται με πρόσθετες χρεώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 4830/2021) τα μικρά κατοικίδια επιτρέπονται σε  όλα τα οδικά, σιδηροδρομικά και σταθερά μέσα μαζικής  μεταφοράς, καθώς και στα ταξί και τα επιβατηγά πλοία, υπό την προϋπόθεση ότι τα ζώα βρίσκονται σε ασφαλές κλουβί μεταφοράς και συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη ή τον κάτοχό τους. Οι σκύλοι βοήθειας και θεραπείας, εφόσον είναι δεμένοι με λουρί, μπορούν να μεταφερθούν στο μέσο μεταφοράς, χωρίς κλουβί μεταφοράς και χωρίς φίμωτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Ακόμα και μετά τη λήξη της προσφοράς μέσω UberTaxi Pet σε συνεργασία με το locopaws.gr, οι επιβάτες θα μπορούν να μετακινούνται με το κατοικίδιό τους καλώντας ένα Uber Taxi, εξασφαλίζοντας πάντα πως θα βρίσκεται στην ειδική τσάντα/κλουβί μεταφοράς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.