Αρχική Εθελοντισμός ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ – ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 17 & 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ – ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 17 & 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

SONY DSC

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού, συνδιοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία στα ξενοδοχεία της Αθήνας

«Ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας» συνδιοργάνωσαν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας, αλλά και στην υποστήριξη των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Αθήνας σε ‘μονάδες αίματος’ εφόσον παραστεί τέτοια ανάγκη.

Σε μια ιδιαίτερη περίοδο, που η ανάγκη για να στρέψουμε την προσοχή μας στον συνάνθρωπό μας και τις ανάγκες του γίνεται ακόμη πιο επιτακτική, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΕΞΑΑΑ στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης, ενσυναίσθησης και έμπρακτης προσφοράς.

Οι «ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ» (17 & 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό φιλοδοξούν να αποτελέσουν θεσμό, στον οποίο θα συμμετέχουν ‘κυκλικά’ όσα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης το επιθυμούν, αρχής γενομένης από το 2023 και από τα ξενοδοχεία ‘Polis Grand Hotel’ της Προέδρου ΕΞΑΑΑ κυρίας Λαμπρινής Καρανάσιου Ζούλοβιτς και ‘Airotel – Stratos Vassilikos’ του Γενικού Γραμματέα ΕΞΑΑΑ κυρίου Ευγένιου Βασιλικού. Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Προεδρείου ΕΞΑΑΑ και εντάσσεται στο γενικότερο έργο Κοινωνικής Ευθύνης, ευγενούς πρόθεσης και εθελοντικού χαρακτήρα που έχει επιδείξει η Ένωση – καθ’ όλη τη διαδρομή της. Οι συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες (Ξενοδόχοι και εργαζόμενοι σε κάθε πόστο από τα ξενοδοχεία – μέλη ΕΞΑΑΑ POLIS GRAND HOTEL, AIROTEL GROUP, ATHENS GATE, ERGON HOUSE, NJV ATHENS PLAZA, MELIA, ACHILLEAS, ηλικίας από 18 έως 65 ετών που είτε είναι ήδη αιμοδότες, είτε επιθυμούν να γίνουν), με την συμμετοχή τους και με την προσφορά τους αποκτούν την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα αιμοδότη (www.bdr.gr), γίνονται αποδέκτες υπηρεσιών από τα προγράμματα του Οργανισμού, αλλά και των ωφελειών που προκύπτουν από την συνεργασία των δύο φορέων (ΕΞΑΑΑ και ΕΕΣ), ενώ παράλληλα υποστηρίζουν έμπρακτα την ενδυνάμωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.