Αρχική Βουλή Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Επιτροπή Παραγωγής και...

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

Η Έλενα Ράπτη ως Υφυπουργός Τουρισμού, εισηγήθηκε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού «Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

Στη δευτερολογία της αναφέρθηκε στους στόχους του νομοσχεδίου:

  • την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, ιδίως μέσω της λήψης υπόψη των αναγκών των κατά τόπους περιφερειών, της προώθησης του οινοτουρισμού και της επιστημονικής παρακολούθησης των εξελίξεων στον τουριστικό τομέα και
  • την αντιμετώπιση οργανωτικών και λειτουργικών θεμάτων του Υπουργείου Τουρισμού.

Μέσω των προτεινόμενων διατάξεων του σχεδίου νόμου καθώς και με τις προγραμματισμένες δράσεις που βρίσκονται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού, προάγεται η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και παράλληλα ενισχύεται η θέση της Ελλάδας μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.