Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Radisson Hotel Group | Η Radisson Red ανακοινώνει τη συνεργασία της με...

Radisson Hotel Group | Η Radisson Red ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Έλληνα σεφ, Άκη Πετρετζίκη

Η Radisson RED, το κορυφαίο lifestyle brand της Radisson Hotel Group το οποίο προσφέρει μια νέα διάσταση στον χώρο της φιλοξενίας, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Έλληνα σεφ, Άκη Πετρετζίκη, για τη δημιουργία δύο εξαιρετικών γαστρονομικών εμπειριών στο πολυαναμενόμενο Radisson RED Mitropoleos Square Athens. Το ξενοδοχείο, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στο τέλος του 2024, μετατρέπει δύο υπάρχοντα κτήρια γραφείων σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 112 δωματίων, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην «καρδιά» της Αθήνας.

Ένας από τους νεότερους και πιο αγαπητούς σεφ στην Ελλάδα, με εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άκης Πετρετζίκης, φέρνει το πάθος του για την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα με σκοπό να δημιουργήσει ένα μοντέρνο μεσογειακό bistro, με μια σύγχρονη προσέγγιση στην παρουσίαση και τον συνδυασμό των γεύσεων. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, ενώ βρίσκονται στον όμορφα σχεδιασμένο χώρο του εστιατορίου, που αντλεί έμπνευση από το ελληνικό τοπίο, την τέχνη, τον πολιτισμό και αποπνέει την απλότητα και την κομψότητα του ελληνικού τρόπου ζωής. Το μπαρ εντός του εστιατορίου προσφέρει άνετους lounge χώρους στους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας το ποτό τους με τη συνοδεία εκλεκτής μουσικής. 

Το πιο ελκυστικό κομμάτι του κτηρίου θα είναι το εντυπωσιακό roof top bar – εστιατόριο, με θέα την Ακρόπολη, το οποίο υπόσχεται να γίνει ένα από τα πιο σύγχρονα hotspots της Αθήνας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα συναρπαστικό menu Nikkei, συνδυάζοντας αρμονικά τις γεύσεις της ιαπωνικής και περουβιανής κουζίνα, μαζί με μια εντυπωσιακή επιλογή δημιουργιών mixology και εκλεκτών κρασιών. Το roof top απλώνεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει το rooftop raw bar, όπου προσφέρει ιαπωνικό σούσι και περουβιανό ceviche, το εσωτερικό bar και κουζίνα, που περιβάλλεται από ένα ζεστό και άνετο lounge χώρο, καθώς και τον prive χώρο με υπέροχη θέα. Ζωντανή μουσική και επιλεγμένα DJ set δημιουργούν το ιδανικό υπόβαθρο για αξέχαστες βραδιές στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Daniel Twerenbold, Regional Director του Radisson Hotel Group για την Ελβετία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Κροατία και την Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία ενός απόλυτου ταξιδιού γεύσης και απόλαυσης για τους επισκέπτες μας, μέσα από αυτές τις εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες και το εντυπωσιακό rooftop bar του Radisson RED Mitropoleos Square Athens. Η συνεργασία μας με τον Άκη Πετρετζίκη διασφαλίζει τη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών μας, αντικατοπτρίζοντας τον ζωντανό πολιτισμό και τις γεύσεις της Αθήνας. Στοχεύουμε στο να αποτελέσουμε τον απόλυτο προορισμό ψυχαγωγίας, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.».

Ο καταξιωμένος σεφ Άκης Πετρετζίκης, σημείωσε σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του με τη Radisson RED: «Στην Ελλάδα, γνωρίζουμε καλά ότι η γαστρονομία ενώνει τους ανθρώπους και αντικατοπτρίζει την ταυτότητά μας, αποτυπώνοντας την ομορφιά της χώρας, το πάθος των ανθρώπων, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Αλλά πέρα από αυτό, υπάρχει και κάτι επιπλέον, που ανακαλύπτεται μέσα από ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας: η απόλυτη φιλοξενία μας. Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύω ότι ένα εξαιρετικό εστιατόριο είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός ξενοδοχείου. Με αυτή τη σκέψη, η ομάδα μου και εγώ αναζητήσαμε τις κορυφαίες γεύσεις, προκειμένου να εμπλουτίσουμε την εμπειρία που προσφέρει ένα ξενοδοχείο, όπως το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, δίνοντας στους ανθρώπους έναν ακόμη λόγο να το επισκεφτούν. Δεν επιδιώκουμε να αποτελέσει απλώς ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Αθήνα, αλλά να αναδειχθεί στο απόλυτο hot spot της πόλης.».

Ο Πέτρος Πολίτης, Coowner & CEO της Gnosis Investments, υπογράμμισε: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας, όπου με ταπεινότητα προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το real estate της αγαπημένης μας πόλης, αναγνωρίζοντας πάντα την ιστορία και τις ρίζες μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.