Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση στον ΕΟΤ για την Θεσσαλία

Συνάντηση στον ΕΟΤ για την Θεσσαλία

Συνάντηση για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την εκπόνηση ειδικού σχεδίου που αφορά την επόμενη ημέρα από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, είχαν στην έδρα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρής, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Τέθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων και των επισκεπτών που βρέθηκαν στην περιοχή τις μέρες των καταστροφών.

Υπήρξε εκτενής αναφορά στα προβλήματα των περιοχών, όπως τα παρουσίασε ο Γ.Γ. Μ. Φλουρής που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη Θεσσαλία και στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Τουρισμού αλλά και όπως τα μετέφεραν οι ξενοδόχοι στον κ. Βασιλικό.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην μεγάλη κινητοποίηση των ξενοδόχων της περιοχής με στόχο να φιλοξενηθούν έγκαιρα οι πληγέντες από την κακοκαιρία.

Προτεραιότητα για την συνέχεια, αποτελεί η αποκατάσταση των υποδομών και ο σχεδιασμός βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων ενεργειών για την τόνωση του τουριστικού προϊόντος. Θα ακολουθήσουν και ειδικά προγράμματα για την προβολή της Θεσσαλίας, έτσι ώστε, κοινότητα και επιχειρήσεις να επιστρέψουν σταδιακά στην κανονικότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.