Αρχική Αεροπορικά Νέα Η EL AL γιόρτασε στην Αθήνα τα 75 χρόνια από την ίδρυση...

Η EL AL γιόρτασε στην Αθήνα τα 75 χρόνια από την ίδρυση της

Στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνονται: Mr Kobi Golan, AVP Global Operations, EL AL, Mr Noam Katz, Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και κ. Στέλιος Φλαμουράκης, Station Manager, El Al

Με την παρουσία του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατζ και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, γιορτάστηκαν στην Αθήνα τα 75 χρόνια του ισραηλινού αερομεταφορέα EL AL, στο ξενοδοχείο Brown Acropol στην Ομόνοια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε πως το Ισραήλ βρίσκεται στην 8η θέση σε κίνηση (457.000 επιβάτες) με απευθείας πτήσεις και δεύτερο σε αφίξεις τουριστών φέτος.

Από αριστερά: Mrs Oranit Beit Halachmi, Senior Director for Central-West Europe & Africa, Mr Kobi Golan, AVP Global Operations, EL AL, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Mr Noam Katz, Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Mr Rami Holtzman, Head of Global Sales, TAL Aviation, κ. Μαρία Μαστοράκη, Country Manager Greece, TAL Aviation και κ. Σάρα Προφέτα, Key Account Manager, TAL Aviation

Ο Mr Kobi Golan, AVP Global Operations, EL AL, ανήγγειλε την επέκταση της El Al σε νέα δρομολόγια ανά τον κόσμο αλλά και τη νέα της συνεργασία της με την Delta Airlines.
 

Η EL AL, έχει 18 δρομολόγια στη Δυτική Ευρώπη, 10 στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία, από 5 σε Βόρειο Αμερική και Άπω Ανατολή, 4 σε Μέση Ανατολή και 2 στην Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.