Αρχική Βραβεία Η Γαλλική Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Emmanuel Macron απενείμε στη Κα.Ειρήνη...

Η Γαλλική Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Emmanuel Macron απενείμε στη Κα.Ειρήνη Βασιλοπούλου – Μαντζαβελάκη το παράσημο “Medaille de chevalier de la Légion d’honneur “

Για την συμπλήρωση 50 χρόνων του ξενοδοχείου St.George Lycabettus και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με την Γαλλία (η οποία ξεκίνησε από τον ιδρυτή του Αντώνη Μαντζαβελάκη,) και για την διαχρονικότητα της συνεργασίας, επίσης για την ιδέα της εδραίωσης του θεσμού Τουρισμός Πολιτισμός στην Αθήνα και στην Άνδρο με μουσεία, εκδόσεις, γκαλερί κλπ. δηλαδή μια καθαρά Ελληνική εταιρεία στραμμένη προς την Γαλλία και τον πολιτισμό της,η Γαλλική Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Emmanuel Macron απενείμε στη Κα.Ειρήνη Βασιλοπούλου – Μαντζαβελάκη το παράσημο “Medaille de chevalier de la Légion d’honneur “ η παρασημοφόρηση της οποίας έλαβε χώρα εδώ στην Γαλλική Πρεσβεία από την ΑΕ πρέσβη της Γαλλίας, Patrick Maisonnave.

Η κα. Ειρήνη Βασιλοπούλου ανέφερε πάλι τα λόγια του Καζαντζάκη, όπως είχε ξεκινήσει και στην Unesco στο Παρίσι στην παρουσίαση του βιβλίου, «Ευρωπαικός Τουρισμός & Πολιτισμός»

 «Το να είμαστε ευτυχείς,σημαίνει να κάνουμε το καθήκον μας!

Όσο δυσκολότερο είναι αυτό το καθήκον, τόσο ευτυχέστεροι γινόμαστε…»

Παράλληλα έγινε αναφορά της βράβευσης ( Prix de enterprises commerce, 2003) της κας Βασιλοπούλου πάλι στο Παρίσι απο την πρώτη γυναίκα υπουργό, Simone Veil

Στους παραβρισκόμενους στην Γαλλική πρεσβεία η κα.Βασιλοπούλου δώρισε το τελευταίο της βιβλίο με τον τίτλο «Dreams & Τimes»

Από έρευνα που έγινε από ανθρώπους του Τουρισμού είναι η πρώτη φορά που απονέμεται παράσημο σε ανθρωπό του Τουριστικού μας χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.