Αρχική General Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Ράπτη με τον επικεφαλής του γραφείου...

Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Ράπτη με τον επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κ. Joao Breda.

Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Ράπτη με τον επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κ. Joao Breda.
Celestyal Cruises

Η Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού και τον Ιατρικό Τουρισμό, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κ. Joao Breda.

Συζήτησαν για την επίσημη έναρξη της  συνεργασίας τους και τον σχεδιασμό ,  που βασίζεται στα παρακάτω κύρια σημεία:

– την υγεία των εργαζόμενων στους τουριστικούς κλάδους

– την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών στον τουρισμό

– τις υποδομές ιατρικής φροντίδας στα νησιά της χωρας

Η Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον κ.Joao Breda για τον νόμο 4859/22 για τις μεταρρυθμίσεις στην ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, του οποίου ήταν εισηγήτρια, και τη συμβολή του στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας.

Συζήτησαν για τις πτυχές του Ιατρικού Τουρισμού που η Ελλάδα σήμερα προσφέρει με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων: η πλαστική και αισθητική χειρουργική, η μεταμόσχευση μαλλιών, οι οδοντιατρικές θεραπείες, οι ορθοπεδικές θεραπείες, καθώς και τομέας του τουρισμού ευεξίας( well being). 

– Επιπροσθέτως, ο κ. Joao Breda ενημερωθηκε από την Υφυπουργό  για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του Υπουργείου Τουρισμού, και το ποσό των 28 εκατομμυρίων που θα επενδυθούν στον ιαματικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας. 

– Τέλος, παρέλαβε το αίτημα του γραφείου του Π. Ο. Υ στην Αθήνα, για τη διοργάνωση στην Ελλάδα του Πρώτου Συμβουλίου της Συμμαχίας για τον Τουρισμό Υγείας του Π.Ο.Υ.

Επιβεβαίωσαν τη συνεργασία του Π. Ο.Υ με το Υπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο του σχεδιασμού των πρωτοβουλιών στην ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στην Ελλαδα και συζήτησαν για το σχεδιαζόμενο νεο θεσμικό πλαίσιο που προετοιμάζεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.