Αρχική Αεροπορικά Νέα SKY express: Συνεργασία με την οργάνωση Lean In Network Greece (Athens) για...

SKY express: Συνεργασία με την οργάνωση Lean In Network Greece (Athens) για την ενίσχυση των γυναικών σε ακριτικά σημεία της Ελλάδας

Celestyal Cruises

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής αποστολής της SKY express

Πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη ανάπτυξη που συνδυάζει την επίτευξη των εμπορικών της στόχων με την αειφορία του περιβάλλοντος και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου, η SKY express προχωρά σε συνεργασία με το ελληνικό δίκτυο της διεθνούς οργάνωσης Lean In, Lean In Network Greece (Athens).

Η συνεργασία έχει στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενίσχυση των επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων τους, μέσω εκπαιδευτικών workshops που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών, διαχείριση χρόνου, μεθόδους εξισορρόπησης εργασιακής και επαγγελματικής ζωής, προσωπική επικοινωνία, βασικές αρχές marketing κα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αρχικά σε νέες γυναίκες που ζουν και εργάζονται σε ακριτικές περιοχές και άλλες πόλεις της περιφέρειας και στη συνέχεια θα αναπτυχθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα και σε άλλες ηλικιακές ομάδες, με στόχο να καλύψει περισσότερες από 15 πόλεις σε όλη τη χώρα τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ξεκίνημα θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της SKY express, την Αλεξανδρούπολη με workshop ανάπτυξης της γυναικείας ηγεσίας και θέμα: «Μαζί πετάμε ψηλά».

Η κα Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs της SKY express δήλωσε για τη συνεργασία: «Η SKY express είναι μία περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά υπεύθυνη επιλογή για τον επιβάτη. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι οι γυναίκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποεκπροσωπούνται, συναντούν εμπόδια στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή, αντιμετωπίζουν ακόμη στερεότυπα. Με τη συνεργασία μας με το Lean in Network Greecethens), μία οργάνωση που συνδέει, δικτυώνει και ενθαρρύνει γυναίκες σε όλον τον κόσμο να κατακτήσουν τους στόχους τους στον εργασιακό τους κυρίως χώρο, αλλά και στην κοινωνία, θέλουμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων. Ξεκινάμε απευθυνόμενοι στις γυναίκες των πόλεων οι οποίες μάς φιλοξενούν, δείχνοντας τον σεβασμό και τη διάθεσή μας να σταθούμε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να αναπτυχθούμε μαζί».

H Aρετή Γεωργιλή, συνεπικεφαλής του Lean In Network Greece (Athens) τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη συνεργασία αυτή. Για εμάς, μία οργάνωση εθελοντών και εθελοντριών, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που ασπάζονται τις ίδιες αξίες, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και να φτάσουμε πιο γρήγορα στους κοινούς μας στόχους. Το δίκτυό μας, τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, υλοποιεί μεμονωμένα προγράμματα για φυσικά πρόσωπα, αλλά και εξειδικευμένα για επιχειρήσεις, που στοχεύουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση της συνειδητής και ασυνείδητης προκατάληψης στην εργασία, στην άμβλυνση των έμφυλων εργασιακών ανισοτήτων και στη στήριξη των επιχειρήσεων για το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, με ίσες ευκαιρίες για όλους και όλες. Ευχαριστούμε την SKY express για την ευκαιρία που μας δίνει και τη δέσμευσή της για ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.»

leanin.org/leaninnetwork.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.