Αρχική Βραβεία H Homes & Villas by Marriott Bonvoy “αγκαλιάζει” τα Greece STAY Awards

H Homes & Villas by Marriott Bonvoy “αγκαλιάζει” τα Greece STAY Awards

Η Homes & Villas by Marriott Bonvoy “αγκαλιάζει” τα Greece SΤΑΥ Awards και γίνεται Μεγάλος Υποστηρικτής του θεσμού, ενώ παρέχει προνόμια σε όλους τους νικητές των βραβείων.

Τα Greece STAY Awards είναι ο θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα, βίλες και συγκροτήματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν και αναγνωρίζουν την αριστεία στον κλάδο, προωθώντας την ανάπτυξη και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Τονίζουν τη σημασία του τομέα των τουριστικών καταλυμάτων, αναγνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία στην παροχή υπηρεσιών.

Επιπλέον, δίνουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις και τα καταλύματα να προβάλλονται και να προωθούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ διευρύνουν το φάσμα προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Σχετικά με την Homes & Villas by Marriott Bonvoy

Η Homes & Villas by Marriott Bonvoy είναι μια επιμελημένη και αυξανόμενη συλλογή από 100.000+ premium και πολυτελείς κατοικίες που βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Καραϊβική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Ασία και τον Ειρηνικό – με έμφαση στην επιλογή των καλύτερων premium και πολυτελών κατοικιών στους πιο περιζήτητους προορισμούς. 

Η προσφορά ενοικίασης κατοικιών συμβάλλει στη διεύρυνση του ταξιδιωτικού οικοσυστήματος της Marriott και προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επισκέπτες και τα μέλη της, με τη συντριπτική πλειοψηφία των προορισμών να είναι νέοι στο χαρτοφυλάκιο της Marriott.

 

Η Homes and Villas by Marriott Bonvoy προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προνομίων στους επισκέπτες και τους συνεργάτες του, όπως:

Παγκόσμια εμβέλεια

Η Homes & Villas by Marriott Bonvoy είναι μέρος του βραβευμένου ταξιδιωτικού προγράμματος Marriott Bonvoy. Τα μέλη του Marriott Bonvoy μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε όλα τα σπίτια, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών αναγκών ως συμπλήρωμα της βασικής ξενοδοχειακής δραστηριότητας της Marriott International. Η θέση του Homes & Villas by Marriott Bonvoy στο ευρύτερο οικοσύστημα Marriott Bonvoy σημαίνει ότι οι επισκέπτες του μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα άλλα οφέλη που παρέχει το Marriott Bonvoy μέσω των πόντων που κερδίζουν κατά τη διαμονή τους. Αυτό περιλαμβάνει την πρόσβαση στη μεγαλύτερη γκάμα εξαιρετικών ξενοδοχειακών σημάτων του κλάδου, τη δυνατότητα να κερδίζουν ή να μεταφέρουν πόντους για πρόσθετες παροχές ταξιδιού, όπως πτήσεις ή ενοικίαση αυτοκινήτου, ή την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τους πόντους τους για να ξοδεύουν εκπληκτικές εμπειρίες μιας ζωής μέσω της πλατφόρμας Marriott Bonvoy Moments.

Ασφάλεια και εμπιστοσύνη:

Αξιοποιώντας τη βαθιά γνώση της Marriott International για την παροχή εξαιρετικών εμπειριών φιλοξενίας, κάθε κατοικία διαχειρίζεται επαγγελματικά και πληροί τα πρότυπα σχεδιασμού, καθαριότητας, ασφάλειας και ανέσεων της εταιρείας.

Σχετικά με τη διαδικασία απονομής των βραβείων STAY στην Ελλάδα

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες, όπως το καλύτερο κατάλυμα, οι κορυφαίες βίλες, οι καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης και άλλες κατηγορίες.

 Η διαδικασία περιλαμβάνει την υποβολή υποψηφιοτήτων, οι οποίες γίνονται δεκτές έως τις 31 Ιουλίου μέσω ηλεκτρονικής υποβολής στην ιστοσελίδα των βραβείων στη διεύθυνση

www.greecestayawards.gr.

Οι νικητές καθορίζονται μέσω της ψηφοφορίας του κοινού και της απόφασης της κριτικής επιτροπής. 

Σχετικές πληροφορίες

hello@greecestayawards.gr
www.greecestayawards.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.