Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ “ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ” ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ “ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ” ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

Η επιτυχημένη πολιτιστική δράση της ΕΞΑΑA συνεχίζει την πορεία της σε έναν από τους κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος μήνας (Ιούνιος) της δράσης «Οι πέτρες μιλούν». Τα δημοφιλή πλέον θεατρικά δρώμενα της ΕΞΑΑΑ φιλοξενήθηκαν στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και τα παρακολούθησαν εκατοντάδες επισκέπτες όλων των εθνικοτήτων.
Η επιτυχημένη πολιτιστική δράση της ΕΞΑΑA αποχαιρέτησε επίσης με το κύρος και τη λάμψη της αρχαιοελληνικής Γραμματείας και τους αναχωρούντες αεροπορικώς από την Αθήνα, στις 21 Ιουνίου και ώρα 12.00, με αφορμή την ημέρα έναρξης του Θερινού Ηλιοστασίου, από το Κεντρικό Κτίριο του Αεροσταθμού του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3). Το event υλοποιήθηκε με την συνεργασία ΕΞΑΑΑ, ΔΑΑ και των Καλλιτεχνικών Συντελεστών της δράσης «Οι Πέτρες Μιλούν» ως μια ευχάριστη έκπληξη για τους αναχωρούντες από την πρωτεύουσα και με αφορμή την επίσημη υποδοχή του καλοκαιριού. (video:  https://www.youtube.com/watch?v=5dvudbFuA1o,  https://m.facebook.com/ATHairport/videos/476200413227436/ )
 
Στη Βιβλιοθήκη του Ανδριανού
 
Οι «Πέτρες Μιλούν» θα παρουσιαστούν και στη Βιβλιοθήκη του Αδριανού(*). Οι ακριβείς ημερομηνίες των παραστάσεων που ξεκίνησαν από σήμερα είναι 1, 2, 7, 8, και 9 Ιουλίου,  11:00 -13:00. Οι θεατρικές περφόρμανς παρουσιάζονται σε τρεις διαφορετικές γλώσσες (Νέα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά), συνοδεία «ζωντανής» μουσικής. Το όλο εγχείρημα έχει καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, χωρίς εισιτήριο ή άλλη υποχρέωση, με ελεύθερη παρακολούθηση από όλους. Το μόνο όφελος είναι η πολιτιστική ανάδειξη και τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η  Έφη Θεοδώρου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης και πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του Νίκου Πλάτανου. Ερμηνεύουν οι απόφοιτοι της Σχολής «Δήλος»: Νέδη Αγαπίου, Φάνος Θεοφάνους, Νεφέλη Μπένου, Ιωάννα Σίσκου, Μπάμπης Συμεωνίδης. 
Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΟΤ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.  / Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.