Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε ο ομόλογος της από τη...

Την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε ο ομόλογος της από τη Μάλτα κ. Clayton Bartolo.

Celestyal Cruises

Την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε ο ομόλογος της από τη Μάλτα κ. Clayton Bartolo, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Μάλτας στην Αθήνα κ. Joseph Cuschieri και τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Τουρισμού της Μάλτας κ. Simon Stellini.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η υπογραφή Συμφώνου Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η κυρία Κεφαλογιάννη παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος στρατηγικής ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και τις προτεραιότητες που υπάρχουν για τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

O κ. Bartolo έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θεματικές ενότητες που αναπτύσσει η χώρα μας στον τομέα του τουρισμού και μίλησε για κοινά προγράμματα προσέλκυσης τουριστών από μακρινούς προορισμούς. Επιπροσθέτως, ενημέρωσε την Ελληνίδα ομόλογό του για τη δουλειά που γίνεται από το υπουργείο τουρισμού της Μάλτας σε σχέση με την προσέλκυση μεγάλων διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που  αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Tουριστικών Προορισμών.

H κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε την προοπτική ανάδειξης νέων τουριστικών προορισμών, παράλληλα με την ανάγκη στήριξης των ήδη υπαρχόντων.

Ο υπουργός Τουρισμού της Μάλτας κ. Bartolo απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στην Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί τη Μάλτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.