Home Forum REPLAY AVAILABLE – 13th Annual Capital Link Sustainability Forum

REPLAY AVAILABLE – 13th Annual Capital Link Sustainability Forum

 

«Χρηματοδότηση, Επενδύσεις & Βιώσιμη Ανάπτυξη
Financing & Investments Spearheading Sustainable Growth»
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κοινού στις 8 Ιουνίου 2023, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στο Divani Caravel Athens Hotel.

Τα πάνελ με 35 εξαιρετικούς ομιλητές,  θεματολογία επίκαιρη και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος προσέλκυσαν πολυπληθές κοινό που ξεπέρασε τα 400 άτομα με την αίθουσα να είναι γεμάτη από την αρχή ως το τέλος του Συνεδρίου.

Δυναμική ήταν η παρουσία τόσο των Ελληνο-Αμερικανών επιχειρηματιών John Koudounis και Dean Metropoulos, όσο  και των εξαιρετικών Ελλήνων ομιλητών, ανώτατων εκπροσώπων από την κυβέρνηση, τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι μέσα από 10 διαφορετικές ενότητες έδωσαν την ευκαιρία σε ευρύ κοινό να ακούσει τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις/παρουσιάσεις και να έλθει σ’ επαφή μαζί τους αναπτύσσοντας τις νέες τάσεις αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις για τη Βιωσιμότητα, Χρηματοδότηση & Επενδύσεις και καταλήγοντας στην ανάδειξη της Βιωσιμότητας ως παραμέτρου-κλειδί για την προσέλκυση επενδύσεων και την σημασία της ως προαπαιτούμενο κριτήριο συμμόρφωσης για όλο και περισσότερες εταιρείες.

Η Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της βιωσιμότητας, έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο ταξίδι για να την ενσωματώσει σε πολιτικές, πρακτικές αλλά και γενικά στην κουλτούρα της με τις  προοπτικές ενσωμάτωσης ενός βιώσιμου πρότυπου παραγωγής στους περισσότερους τομείς οικονομικής ανάπτυξης να είναι ελπιδοφόρες.
Στο Συνέδριο παρέστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και προσωπικότητες από όλους τομείς της πολιτικής και της οικονομικής ζωής.  Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση της Προέδρου  της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Δρ. Βασιλική Λαζαράκου.

Παράλληλα, δόθηκε και φέτος η  δυνατότητα σ’ ένα μικρό αριθμό (20 είκοσι) ΜΚΟ, να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το έργο, τις δραστηριότητες, τις ανάγκες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό σε χώρο που είχε προβλεφθεί για το σκοπό αυτό.

Συμμετείχαν οι ακόλουθες ΜΚΟ: Eliza – Σωματείο κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ , Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία, Ίαση – Στήριξη), ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση , Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή , ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ , HELPHELLAS , FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα , Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» , Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς , ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ , Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων-ΚΕΘΕΑ , Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» , LIFELINE HELLAS , ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , Μέριμνα , Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» , Φιλανθρωπικός Σύλλογος η Αγκαλιά , Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» , Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού

Θερμές ευχαριστίες

στην Περιφέρεια Αττικής και σε όλους τους Xορηγούς, Oργανισμούς & Xορηγούς Eπικοινωνίας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες με άρθρο τους στο Ψηφιακό Λεύκωμα του Συνεδρίου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version