Αρχική Αθλητικά Akropolis Jet Raid 12/06 to 18/06 2023 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ JETSKI

Akropolis Jet Raid 12/06 to 18/06 2023 [ KYMH, EYBOIA ] ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ JETSKI

Το Jet Raid σε συνεργασία με το HJSBA (Ελληνικός Σύνδεσμος, jet-ski, sport & boating) διοργανώνει το Akropolis Jet Raid στις 12 εως 18 Ιουνιου 2023 στην KYMH, EYBOIAΣ.
 
Ο αγώνας είναι ιδανικός για όσους αναζητούν σωματική και ψυχική πρόκληση, αναζητούν διασκέδαση και θέλουν να δοκιμάσουν την αντοχή τους στα άκρα καθώς και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της χώρας καθώς συνδυάζει έντονη δραστηριότητα στη θάλασσα και στα νησιά μας.
Τα τελευταία 12 χρονιά η εκδήλωση διοργανώνεται σε ποικίλους προορισμούς ανά την Ελλάδα με απολυτή επιτυχία.
O Λιμένας της παραλίας Κύμης αποτελεί την βάση της διοργάνωσης που υποστηρίζεται από τους τοπικούς φορείς, τον ΕΟΤ, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Κύμης & Σκύρου & τις Λιμενικές Αρχές.
Εκεί στήνονται ξεχωριστά για την καθεμιά ομάδα τα «πιτ» των ομάδων και τα περίπτερα με τις παρουσιάσεις όλων των χορηγών.
 Τα σκέλη του διαγωνισμού ορίζονται στις γύρω περιοχές μέχρι & τη Σκύρο, σε δύο κατηγορίες F1 και F2 και δύο αγώνες ανά μέρα:

  • Oval race
  • Close race
  • Flash race
  • Offshore
  • Endurance race
  • Slalom
  • Navigation race
  • Enlace

Πριν από την έναρξη των αγώνων γίνεται δεξίωση & παρέλαση από τους διαγωνιζόμενους με τα τζετ σκι και συμμετέχουν παραδοσιακοί σύλλογοι, χορευτικά, η εμπορική ναυτική σχολή, ναυταθλητικοί σύλλογοι και γίνεται ομιλία από τους διοργανωτές και τις αρχές
Επίσης κατά τη λήξη γίνεται το ίδιο με ομιλίες και τις απονομές.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας, των Ελληνικών προορισμών και των αξιοθέατων στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των εμπειριών που θα βιώσουν οι συμμετέχοντες και οι δημοσιογράφοι.
Πρόκειται για διοργάνωση με διεθνή προβολή μέσω του ειδικού τύπου αλλά και του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού Nautical και αποτελεί σπουδαία ευκαιρία να προβληθεί η Ελλάδα αλλά και η Εύβοια σε ένα διεθνές κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.