Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates συμμετέχει για 11η συνεχή χρονιά στο Roland-Garros

Η Emirates συμμετέχει για 11η συνεχή χρονιά στο Roland-Garros

Η αεροπορική εταιρεία αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα και premium συνεργάτη του RolandGarros 2023

Η Emirates αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα και premium συνεργάτη του Roland-Garros 2023 για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει τη διοργάνωση από το 2013, ανανέωσε πρόσφατα τη σχετική συμφωνία, μέσω της οποίας θα αποτελεί  premium συνεργάτη του Grand Slam μέχρι το 2027. Το κορυφαίο τουρνουά τένις σε χωμάτινο γήπεδο πραγματοποιείται από τις 28 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2023 στο Στάδιο Roland-Garros.

Ο Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing και Brand της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε τη διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Το RolandGarros είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά τένις στον κόσμο και στην Emirates είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη μακροχρόνια σύνδεσή μας, τόσο με τη διοργάνωση και το άθλημα όσο και με την ίδια τη Γαλλία. Ως διεθνής αερομεταφορέας, αποτελεί δέσμευσή μας η υποστήριξη εκδηλώσεων παγκοσμίου επιπέδου που συνδέουν τους ανθρώπους και αναδεικνύουν την αριστεία, όπως το RolandGarros».

Φέρνοντας κοντά τους λάτρεις του τένις

Φέτος, η Emirates παρέχει στους λάτρεις του τένις τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια στο πλαίσιο της καμπάνιας “fly better”, όπως ένα διαδραστικό παιχνίδι στο κινητό μέσω της εφαρμογής του Roland-Garros, με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια για τους αγώνες αλλά και δώρα από τη La Griffe Roland-Garros.

Αποτελώντας συνεργάτη του RolandGarros από το 2013

Η μακροχρόνια συνεργασία της Emirates με το Roland-Garros ξεκίνησε το 2013. Η αεροπορική εταιρεία έγινε  premium συνεργάτης του Grand Slam το 2018, ενώ έχει σημαντική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, συμπεριλαμβανομένης της προβολής της εμπορικής επωνυμίας της στο κεντρικό γήπεδο Philippe-Chatrier, καθώς και στα γήπεδα Suzanne-Lenglen και Simonne Mathieu.

Επιπλέον, η Emirates είναι συνεργάτης του Trophée des Légendes, το οποίο διεξάγεται από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου 2023. Σε συνεργασία με τοπικό φορέα, η αεροπορική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά με κινητικά προβλήματα να γνωρίσουν από κοντά αθλητές – θρύλους του τένις, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να απολαύσουν μια αποκλειστική περιήγηση στο παρασκήνιο των γηπέδων.

Η Emirates αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα και premium συνεργάτη του ATP World Tour, ενώ το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, όσον αφορά στο τένις, περιλαμβάνει μία σειρά από υψηλού επιπέδου παγκόσμιες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών από τα τέσσερα Grand Slam και 60 άλλων τουρνουά κατά τη διάρκεια του έτους.

Η αεροπορική εταιρεία στηρίζει διαχρονικά κορυφαία αθλήματα όπως τένις, γκολφ, ιπποδρομίες και ιστιοπλοΐα.

Εξυπηρετώντας τη Γαλλία με 35 πτήσεις την εβδομάδα

Η Emirates εξυπηρετεί τη Γαλλία για περισσότερα από 30 χρόνια. Επί του παρόντος, πραγματοποιεί 21 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Παρίσι, 7 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Λυών και 7 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Νίκαια, με το εμβληματικό αεροσκάφος τύπου A380 να έχει επιστρέψει στην πόλη από την1η Ιουνίου 2023. Το διευρυμένο δίκτυο της Emirates αποτελείται από 140 προορισμούς και παρέχει στους Γάλλους επιβάτες πρόσβαση σε μια σειρά τακτικών αεροπορικών συνδέσεων με την Ασία, τον Ινδικό Ωκεανό, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλασία.

 

 

Επιπροσθέτως, η Emirates είναι Επίσημος Μέγας Χορηγός της Ολιμπίκ Λυών, Παγκόσμιος Συνεργάτης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι 2023, που διεξάγεται στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, και περήφανος Χορηγός της ποδηλατικής ομάδας UAE Team Emirates, υποστηρίζοντας την ομάδα σε μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως ο Γύρος της Γαλλίας.

Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

Η Emirates φημίζεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τις πολυτελείς ανέσεις που παρέχει στους επιβάτες της. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τύπου Boeing 777 και Airbus A380 στον κόσμο, προσφέροντας ευρύχωρες καμπίνες και εμβληματικά χαρακτηριστικά εν πτήσει, όπως το Shower Spa και το Onboard Lounge στα αεροσκάφη τύπου Α380, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ice, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις θέσεις των αεροσκαφών της και βρίσκεται στην κορυφή των βραβείων “best in sky” επί 17 συναπτά έτη.

Επιπλέον, οι επιβάτες της έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκλεκτή κουζίνα της, η οποία περιλαμβάνει γεύματα που εμπνέονται από τις τοπικές κουζίνες, μαζί με μια σειρά από εκλεκτά ποτά, συμπεριλαμβανομένων 37 διαφορετικών ετικετών γαλλικού κρασιού και σαμπάνιας, όπως η Dom Pérignon, καθώς και μια δελεαστική ποικιλία αλκοολούχων ποτών εν πτήσει. Η αεροπορική εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από ένα δισ. δολάρια για το οινικό της πρόγραμμα, ενώ η Κάβα Κρασιών της Emirates, που βρίσκεται στη Γαλλία, φιλοξενεί επί του παρόντος 6.2 εκατ. φιάλες εκλεκτού κρασιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα emirates.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.