Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προβολή της Ρόδου στην Πολωνία ως προορισμού οικογενειακών διακοπών

Προβολή της Ρόδου στην Πολωνία ως προορισμού οικογενειακών διακοπών

Την Ρόδο επισκέφθηκε από τις 27 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου η Πολωνή δημοσιογράφος, Monika Witkowska, παρουσιάστρια της δημοφιλούς εβδομαδιαίας τουριστικής εκπομπής στην κρατική πολωνική τηλεόραση TVP «Travels of the Little and the Big», που εστιάζει στις οικογενειακές διακοπές.

Σκοπός του ταξιδιού, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και τοπικούς επιχειρηματίες, ήταν η προβολή του νησιού στην πολωνική αγορά ως προορισμού για οικογενειακό τουρισμό και για τον λόγο αυτόν στα γυρίσματα συμμετείχαν ο σύζυγος και η 4χρονη κόρη της.

Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε τη Μεσαιωνική Πόλη, την Ακρόπολη της Λίνδου, τη Φάρμα της Ρόδου, την Κοιλάδα των Πεταλούδων, το Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου, παραδοσιακά χωριά και πολλές από τις μοναδικές παραλίες του νησιού, συμμετείχε σε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασία, απόλαυσε την τοπική γαστρονομία και κατέγραψε αναλυτικά τις επιλογές που προσφέρει ο προορισμός στους επισκέπτες και ειδικότερα σε οικογένειες με παιδιά.

Για τις ανάγκες της εκπομπής της, η M. Witkowska έχει ταξιδέψει οικογενειακώς σε πολλές χώρες του κόσμου, παρουσιάζοντας κάθε φορά χρήσιμες πληροφορίες που διευκολύνουν το ταξίδι μιας οικογένειας στους προορισμούς αυτούς.

Η εκπομπή για την Ρόδο θα είναι διάρκειας 20΄ και θα μεταδοθεί στις αρχές του 2024, ενώ αποσπάσματα του επεισοδίου έχουν αρχίσει ήδη να προβάλλονται σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές του ίδιου καναλιού, όπου η δημοσιογράφος συμμετέχει ως καλεσμένη, μιλώντας για την ταξιδιωτική εμπειρία της στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια το «νησί των ιπποτών» αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους Πολωνούς ταξιδιώτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου, το 2022 οι αφίξεις Πολωνών τουριστών ανήλθαν στις 167.525, γεγονός που τους κατατάσσει στην τρίτη θέση των διεθνών επισκεπτών του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.