Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιστημονική Ημερίδα: Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά

Επιστημονική Ημερίδα: Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά

Στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας του Δήμου Πειραιά, το Εργαστήριο Τουριστικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει ημερίδα με ομιλητές μέλη του Εργαστηρίου – Μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις για Επιχειρήσεις Τουρισμού και Αναψυχής του Πειραιά» την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 11.00.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως οι σύγχρονες τάσεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, τα θέματα διαχείρισης ανθρώπινου παράγοντα στις τουριστικές επιχειρήσεις, οι νέες Τεχνολογίες στον τουρισμό,  η διοίκηση Τουριστικών Γραφείων, οι προκλήσεις αλλά και οι προοπτικές του Τουρισμού Υγείας και θα γίνουν παρουσιάσεις για τον Πειραιά και τις επιχειρήσεις του.

Συμμετέχουν οι Επίκουροι Καθηγητές  Σωτήρης Βαρελάς, Γεωργία Ζούνη, Αλεξάνδρα Παρασκευή Χυτήρη,  Ιωάννης Κατσανάκης,  Όλγα Σίσκου ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις από φοιτητές του Τμήματος.

Η ημερίδα θα λάβει μέρος στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Μ. Καραολή & Α. Δημητρίου 80, 18534, Πειραιάς.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Προ-εγγραφή στην Ημερίδα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.