Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ σχετικά με την παρουσία του κ. ...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ σχετικά με την παρουσία του κ. Κικίλια στον Οργανισμό την Πέμπτη 11.5.2023

Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ

Αναφορικά με την πρόσκληση του Γ.Γ.ΕΟΤ  κ.Φραγκάκη προς το προσωπικό του ΕΟΤ να παρευρεθεί την Πέμπτη 11.5.2023 στην παρουσίαση των πεπραγμένων του Τουρισμού κατά την παρελθούσα 4ετία  παρουσία  του  κ.  Κικίλια,   το Δ.Σ  του  Συλλόγου  Υπαλλήλων  ΕΟΤ στην  έκτακτη   συνεδρίαση που  πραγματοποιήθηκε  σήμερα   9.5.2023 τοποθετείται  ως ακολούθως:

Ο κ. Κικίλιας είναι ο μόνος υπουργός στην ιστορία του Οργανισμού, που δεν ήρθε ούτε καν εθιμοτυπικά να χαιρετήσει το προσωπικό  του , όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Η απαξίωση  για  το  προσωπικό   και τα προβλήματά του , που είναι και προβλήματα του Οργανισμού, επιβεβαιώθηκε, αφού δύο φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Σύλλογός μας ζήτησε να τον δει -κάτι που πάντα συμβαίνει με τον εκάστοτε επιβλέποντα υπουργό- αλλά ο ίδιος δεν θέλησε.

 Ο   Σύλλογος  εργαζομένων   θεωρεί   ότι  παρόλη  την  επιτυχία   στον  τομέα  του  τουρισμού   που  ήταν  αποτέλεσμα κυρίως   της  μεγάλης  προσπάθειας  του  προσωπικού  του  Ε.Ο.Τ   με  την  παραπάνω  στάση  του δεν  το  αναγνώρισε.

Έρχεται  λοιπόν  στον Οργανισμό  10  ημέρες  πριν τις  εθνικές  εκλογές   για  τον  απολογισμό  της   τετραετίας  για  τον  Τουρισμό,   αλλά  ο  Σύλλογος μας   επιλέγει  να  μην  παρευρεθεί   θεωρώντας   άκαιρη  την  παρουσία  του   την  συγκεκριμένη  χρονική  στιγμή.                                                                                                                                                                         
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.