Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγκόσμιες προκλήσεις και προοπτικές στον κλάδο του τουρισμού από τον Οργανισμό Τουρισμού...

Παγκόσμιες προκλήσεις και προοπτικές στον κλάδο του τουρισμού από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Celestyal Cruises

Όσο ο τουριστικός κλάδος αναπτύσσεται, ολοένα και πιο αντιληπτές γίνονται οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι προορισμοί και οι άνθρωποι που ζουν γύρω από τον τουρισμό. 6 ειδικοί από 4 διαφορετικές χώρες συζητούν για τις παγκόσμιες προκλήσεις και τις προοπτικές στον κλάδο για το 2023. Το Webinar διοργανώνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού «TourLab» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. 

Θα μιλήσουν:

  • Ο Damcho Rinzin, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και Μάρκετινγκ του τουριστικού συμβουλίου του κράτους του Μπουτάν. Το Μπουτάν είναι ένα βουδιστικό βασίλειο των Ιμαλαΐων που εφαρμόζει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τουριστική πολιτική με γνώμονα τη διατήρηση της τοπικής κουλτούρας και την προστασία του περιβάλλοντος. 
  •  Ο Gal Gherson, CEO της Sundor, αεροπορικής εταιρείας του Ισραήλ. Θα μιλήσει για την εποχικότητα στον τουρισμό όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από μία αεροπορική εταιρεία.
  • Η Γεωργία Zoύνη, Επικ.Καθηγήτρια του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς για το πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες σε ένα δυναμικό περιβάλλον.
  • Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου, σχετικά με τις επιπτώσεις των έντονων τουριστικών ροών στην τοπική κοινωνία και τις υποδομές.
  • Ο Johannes Thor Skulason, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Ισλανδικών Τουριστικών Επιχειρήσεων θα μας μιλήσει για τα προβλήματα του κλάδου στην Ισλανδία, μια χώρα 300.000 ντόπιων που δέχεται δεκάδες εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο.

 

Το Webinar θα συντονίσει ο Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Το Webinar θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 31/5 μέσω Zoom από τις 13.00 έως τις 16.00, ενώ θα δοθούν και πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Εγγραφές εδώ: https://forms.gle/GFqogEvFpHyuFyJT7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.