Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Ημέρες Καριέρας έρχονται 25 & 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Οι Ημέρες Καριέρας έρχονται 25 & 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Celestyal Cruises

Οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 25-26 Μαΐου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚΘ)

Η είσοδος για τους επισκέπτες στο διήμερο event για την εργασία είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή εδώ.

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει δεκάδες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από:

  • 1:1 συνεντεύξεις εργασίας με εκπροσώπους 30+ επιτυχημένων εταιρειών ποικίλων κλάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
  • Δικτύωση με κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Ενημέρωση για Εκπαιδευτικά Προγράμματα (learning & development για εργαζομένους και πρακτική άσκηση/graduate trainee για νέους), με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων (upskilling, reskilling). 
  • Συμβουλευτική Καριέρας, τόσο από τους recruiters του kariera.gr στο αντίστοιχο περίπτερο όσο και από τα εξειδικευμένα στελέχη της Career In Progress στο ειδικά σχεδιασμένο Professional Development Lounge (Lounge Επαγγελματικής Ανάπτυξης), στο Pavillion 12. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευτούν τα στελέχη για την καλύτερη εκδοχή του βιογραφικού τους, τους τρόπους βελτίωσης των δεξιοτήτων τους, τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, τον σχεδιασμό ενός ανταγωνιστικού Profile στα Social Media κ.ά. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφία για το βιογραφικό τους από επαγγελματία φωτογράφο.

Ταυτόχρονα, κάθε συμμετέχουσα εταιρεία επωφελείται πολλαπλά, καθώς οι εκπρόσωποί της θα μπορούν:

  • Να γνωρίσουν ταλαντούχους υποψηφίους και να ενισχύσουν το talent pool τους (δεξαμενή ταλέντων) για τις ανάγκες στελέχωσης ανοικτών θέσεων εργασίας.
  • Να αναδείξουν την εταιρεία ως Εργοδότη Επιλογής, προβάλλοντας το όραμα, τις αξίες, την κουλτούρα της αλλά και τις παροχές προς τους εργαζομένους της. 
  • Να ενημερώσουν τους υποψηφίους για τις δυνατότητες εξέλιξης που προσφέρει η εταιρεία (προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαίδευσης).
  • Να ανακαλύψουν στρατηγικές ενίσχυσης του Employer Brand τους, μέσω των αποκλειστικών Employer Branding Solutions Workshops που θα διεξάγονται, κατόπιν ραντεβού. 

Δωρεάν συμμετοχή στην έκθεση της BEYOND για τους επισκέπτες των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης 

Το kariera.gr, στο πλαίσιο της συνεχούς δημιουργίας ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων, σε συνεργασία με την BEYOND Expo, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν δωρεάν τη διοργάνωση με θεματική «TECH 4 PEOPLE» (10.00-20.00) που θα πραγματοποιηθεί στα Pavilions 13 και 15, με την επίδειξη του βραχιολιού συμμετοχής που θα λάβουν στην είσοδο. Με την τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες με θεματικές: Intelligent Solutions, Sustainable Technology, Disruptive Innovation, Inclusive Future. Παράλληλα, εταιρείες Τεχνολογίας αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις Ελλάδας και εξωτερικού θα αναδείξουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους τους, θα δικτυωθούν με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και θα διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας, μέσω Β2Β meetings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.