Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΝΕΚ LINES: ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ TRANSPORT LOGISTICS

ΑΝΕΚ LINES: ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ TRANSPORT LOGISTICS

Η ΑΝΕΚ LINES, εστιάζοντας στη βελτίωση και ανάπτυξη νέων υποδομών της εφοδιαστικής αλυσίδας, μετείχε στην μεγαλύτερη  Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών “TRANSPORT LOGISTICS”, που   πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2023.

Τέσσερις ημέρες, κατά τις οποίες συνολικά 2.320 εκθέτες από όλο τον κόσμο καλωσόρισαν περισσότερους από 75.000 επισκέπτες  από 120 χώρες!!!  Ο αριθμός των εκθετών και επισκεπτών στην “TRANSPORT LOGISTICS”, φέτος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της έκθεσης ως  κορυφαίας στο είδος της παγκοσμίως!

Η ΑΝΕΚ LINES με εντυπωσιακό περίπτερο και άρτια οργανωμένη συμμετοχή για μία ακόμα φορά εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, όντας η μία από τις 17 ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος στην “TRANSPORT LOGISTICS”, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα του κλάδου στο διεθνές κοινό της έκθεσης.

Τα στελέχη της ΑΝΕΚ LINES ενημέρωσαν, τους πολυάριθμους επισκέπτες των περιπτέρων της στο  Μόναχο, για τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο στόλος της εταιρείας, σταθερά τις τελευταίες δεκαετίες στην εφοδιαστική αλυσίδα εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, είχαν συζητήσεις με επικεφαλής ξένων εταιριών, παλαιούς και δυνητικούς πελάτες, διευρύνοντας τη διεθνή δικτύωση της εταιρείας.

ΑΝΕΚ LINES : Δυναμική πρέσβειρα της Ελλάδας και στον ισχυρό τομέα των transport logistics, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία,  με στόχο την βελτίωση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας και τις καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις.