Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά STAMA – Μνημόνιο συνεργασίας για την υγιεινή των καταλυμάτων

STAMA – Μνημόνιο συνεργασίας για την υγιεινή των καταλυμάτων

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο STAMA Greece, με τον ΣΕΑΜΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος) την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το πολυεπίπεδο και σημαντικό έργο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο στηρίζει ποικιλοτρόπως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αντικείμενο του μνημονίου συνεργασίας

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς θέτουν ως κύριο σκοπό της συνεργασίας τους τη διασφάλιση υψηλού ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, η οποία θα συμβάλει στην πρόληψη και την προστασία της υγείας των επισκεπτών που διαμένουν στα καταλύματα μας αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Επιπλέον στόχος είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εκπαιδευτικού, ερευνητικού, επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού υλικού απευθυνόμενου σε διαχειριστές και εργαζόμενους στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από επαγγελματίες χρήστες βιοκτόνων σκευασμάτων μέσω της συνεχόμενης κατάρτησης.

O STAMA και ο ΣΕΑΜΕ θα προχωρήσουν επίσης στη σύνταξη οδηγού εφαρμογών, στον οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την υλοποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb). Στον οδηγό θα αναγράφονται τα έγγραφα τεκμηρίωσης τα οποία πρέπει να παραδίδονται στο διαχειριστή κάθε καταλύματος με το πέρας των εργασιών, από τον πάροχο των υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης. Η σύνταξη του οδηγού αποσκοπεί σε αποτελεσματικές εφαρμογές με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την αειφορία.

Με τον τρόπο αυτό, ο STAMA και ο ΣΕΑΜΕ συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την προαγωγή της ασφάλειας και της υγείας, η εμπέδωση της νοοτροπίας πρόληψης με τη συνεργασία και προς όφελος των επιχειρήσεων οι οποίες διαχειρίζονται καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, των επιχειρήσεων που υλοποιούν εργασίες Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης, των εργαζομένων σε αυτές, τους επισκέπτες και της κοινωνίας συνολικά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία βάζει τα θεμέλια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης στην τουριστική βιομηχανία! Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο Λάμπρου (Πρόεδρο ΣΕΑΜΕ) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΜΕ για τη διαρκή στήριξη και την ουσιαστική συμβολή τους στην υλοποίηση της συγκεκριμένης συνεργασίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.