Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά MINOAN LINES: Το ταξίδι ξεκινά από το πλοίο! Η εμβληματική ελληνική εταιρία...

MINOAN LINES: Το ταξίδι ξεκινά από το πλοίο! Η εμβληματική ελληνική εταιρία μάς ταξιδεύει σε Κρήτη, Κυκλάδες και Ιταλία

Η εμβληματική ελληνική εταιρία μάς ταξιδεύει σε Κρήτη, Κυκλάδες και Ιταλία

Η τουριστική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και η MINOAN LINES «ξεκλειδώνει» την πιο αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία, καθιστώντας τη διαδικασία του ταξιδιού αντάξια του πιο ονειρικού προορισμού. Η MINOAN LINES, ένα από τα ισχυρότερα brand names στον χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, που πλέον μετρά περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, καλωσορίζει τη νέα σεζόν με την ποιότητα που την έχει αναγάγει σε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ναυτιλίας στην Ευρώπη.

 

Ταξιδεύοντας στην Κρήτη με τα Cruise Ferries KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE

Τώρα το ταξίδι σας προς το μαγευτικό Ηράκλειο γίνεται πιο ευχάριστο από ποτέ με την ποιότητα και την πολυτέλεια της MINOAN LINES. Με τα ευρύχωρα σαλόνια, τα μπαρ, το εστιατόριο a la carte & το self service, τα καταστήματα αγορών και τις απίστευτα άνετες καμπίνες… πριν το καταλάβετε, θα αγναντεύετε ήδη το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Ένα νησί με πλούσια ιστορική κληρονομιά και έναν σύγχρονο, γεμάτο ζωή χαρακτήρα. Μνημεία όπως το ενετικό φρούριο Κούλες, τα Τείχη, η Βασιλική του Αγίου Μάρκου και η Λότζια εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους όσους τα επισκέπτονται, ενώ λίγο πιο έξω, οι μύθοι της αρχαιότητας ζωντανεύουν στην Κνωσό, το σημαντικότερο κέντρο του ένδοξου Μινωικού πολιτισμού αλλά και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ταξιδεύοντας στις Κυκλάδες με το πολυτελές Highspeed Catamaran SANTORINI PALACE από τον Πειραιά ή το Ηράκλειο

Μύκονο, Σαντορίνη ή Πάρο; Ή μήπως Σύρο ή Νάξο; Εσείς ποιον «MINOAN προορισμό» επιλέγετε αυτό το καλοκαίρι; Μετατρέψτε το ταξίδι προς τα αγαπημένα σας νησιά των Κυκλάδων σε μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία απολαμβάνοντας τις on board υπηρεσίες της MINOAN LINES. Οι ημέρες των πρώτων εαρινών και καλοκαιρινών εξορμήσεων πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να αποφασίσετε σε ποια νησιά των Κυκλάδων θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. Και επειδή ακριβώς οι διακοπές ξεκινούν από τη στιγμή της επιβίβασης στο πλοίο, είναι σημαντικό να περάσετε τον χρόνο της διαδρομής σε ένα περιβάλλον που θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα. Επιβιβαστείτε στο υπερσύγχρονο catamaran SANTORINI PALACE και απολαύστε μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

*Έναρξη γραμμής Κυκλάδων 1η Ιουνίου

Μήλος: ένας ακόμη Κυκλαδίτικος MINOAN προορισμός

Αν αποφασίσατε να περάσετε τις διακοπές σας στο κυκλαδονήσι με τη μοναδικής ομορφιάς ακτογραμμή, επιλέξτε τη MINOAN LINES για να σας μεταφέρει με άνεση και ταχύτητα. Για τη Μήλο υπάρχει απευθείας σύνδεση από τον Πειραιά και από το Ηράκλειο, σε λίγες μόνο ώρες, με τα πλωτά παλάτια KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE.

*Έναρξη ημερήσιων δρομολογίων ~ 13 Ιουλίου

Cruise Ferry KYDON PALACE – νέα δραστηριοποίηση στις Γραμμές της Αδριατικής

Μία νέα διαδρομή ξεκινά για το ΚYDON PALACE. Το πλωτό παλάτι της MINOAN LINES δρομολογείται στη Γραμμή Ηγουμενίτσα – (Κέρκυρα*) – Μπρίντιζι, με έναρξη δρομολογίων στις 3 Απριλίου. Τα καθημερινά δρομολόγια του ΚYDON PALACE, με ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα, θα εκτελούνται, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια του M/V IGOUMENITSA, από τη Grimaldi Euromed S.p.A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.