Αρχική Δήμοι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο Μυκόνου.

Ο Δήμος Μυκόνου αναζητεί να μισθώσει επιπλέον κατοικίες, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κατοικιών, προκειμένου να φιλοξενήσει για τη φετινή και τις επόμενες χρονιές εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό & Πυροσβεστικό Σώμα), αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και Δημοτικούς υπαλλήλους. Η κίνηση αυτή στοχεύει στο γενικότερο όφελος της κοινωνίας μας.

Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου, και η

επιλογή θα γίνει κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας. Η ανεύρεση στέγης είναι εξόχως σημαντική για το νησί μας, καθώς σε άλλη περίπτωση, οι κομβικές υπηρεσίες του νησιού, θα παραμείνουν υποστελεχωμένες ή ακόμα και κενές.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 2289360113 του γραφείου Δημάρχου (αρμόδια υπάλληλος: Ιωαννίδου Έλενα), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση
lease@mykonos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.