Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ANEK LINES: Πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού στις μεγάλες τουριστικές ευρωπαϊκές εκθέσεις

ANEK LINES: Πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού στις μεγάλες τουριστικές ευρωπαϊκές εκθέσεις

Η ANEK LINES, πιστή στη δέσμευσή της να αναδεικνύει διεθνώς την ελληνική φιλοξενία αλλά και την ποιότητα του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού CMT, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας (14-22/01/23), F.RE.E. στο Μόναχο της Γερμανίας (22-26/02/23) και ITB στο Βερολίνο της Γερμανίας (07-9/03/23).

Αποτελώντας σημείο αναφοράς, οι εκθέσεις αυτές που θεωρούνται από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, φέρνουν σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού με το ευρύ κοινό, δίνοντας, έτσι, το στίγμα του τουρισμού διεθνώς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία και τις αλλαγές που επέφερε σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνεται & από τα νούμερα – ρεκόρ των επισκεπτών και εκθετών στις συγκεκριμένες ευρωπαϊκές εκθέσεις. H CMT φιλοξένησε 265.000 επισκέπτες σε συνολικά 40 event. Η F.RE.E με συμμετοχή 900 εκθετών από συνολικά 50 χώρες, προσέλκυσε παραπάνω από 160.000 επισκέπτες. Ενώ η ITB υποδέχτηκε συνολικά 90.127 επισκέπτες από 180 χώρες και 5.500 εκθέτες από 161 χώρες!

Τα μοντέρνα, εντυπωσιακά περίπτερα, της ΑΝΕΚ LINES, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των τριών εκθέσεων και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και εκθέτες.

Οι επισκέπτες των περιπτέρων της ΑΝΕΚ LINES ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρείας για τους πανέμορφους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ και για τις ελκυστικές προσφορές της εταιρείας – όπως το 20% στο early booking, στα οικογενειακά ταξίδια και τα ταξίδια της “παρέας” στις γραμμές της Αδριατικής. Καθώς και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω που παρέχει στους επιβάτες της η ΑΝΕΚ εντός και εκτός Ελλάδας, όχι μόνον την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο (αναλυτικές πληροφορίες στο www.anek.gr )

Η ΑΝΕΚ LINES, με την άψογα οργανωμένη συμμετοχή της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές εκθέσεις επιβεβαιώνει την δέσμευσή της στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, “κλείνοντας”:

 

Ραντεβού στο πλοίο της ΑΝΕΚ

Ραντεβού με την Ελληνική Φιλοξενία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.