Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος Katikies υποδέχεται ακόμα μια συναρπαστική σεζόν

Ο Όμιλος Katikies υποδέχεται ακόμα μια συναρπαστική σεζόν

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, ο Όμιλος Katikies είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους κοσμογυρισμένους καλεσμένους του στα εμβληματικά ξενοδοχεία του στα πανέμορφα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου. Οι επτά εντυπωσιακές μονάδες ανοίγουν όλες και πάλι τις πόρτες τους μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο με στόχο να αποτελέσουν για ακόμα ένα καλοκαίρι ένα ονειρεμένο νησιωτικό καταφύγιο για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια μοναδικά εξατομικευμένη και πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας στους ανανεωμένους χώρους των Katikies Santorini, Katikies Kirini, Katikies Garden, Katikies Chromata, Katikies Villa, Katikies Mykonos και Katikies Villas Mykonos, και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες εγκαταστάσεις και παροχές, βραβευμένα γαστρονομικά concepts και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ένα απαράμιλλο ταξίδι στη γεύση 

Με τη γαστρονομία να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη φιλοσοφία του Ομίλου, τα ξενοδοχεία Katikies προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία, ικανή να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο έμπειρους και αυστηρούς foodies παγκοσμίως, με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Executive Chef Έκτορα Μποτρίνι στο τιμόνι. Οι λάτρεις των γευστικών απολαύσεων είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι στα βραβευμένα εστιατόρια Selene, Therasia και Botrini’s Santorini τα οποία αποκαλύπτουν έναν κόσμο υπέρτατης γαστρονομικής τέχνης στις σαγηνευτικές τοποθεσίες τους, ενώ έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ο Όμιλος επιφυλάσσει φέτος ακόμα δύο συναρπαστικά νέα. Η Μύκονος υποδέχεται το δικό της Botrini’s στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Katikies Mykonos και η γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης καλωσορίζει και πάλι το εμβληματικό εστιατόριο Koukoumavlos με τις δημιουργικές αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις που βρίσκει το νέο του και παντοτινό σπίτι στο Katikies Chromata.

Μια πολλά υποσχόμενη και συναρπαστική σεζόν

Για ακόμα ένα καλοκαίρι επιστρέφουν και τα εμβληματικά events του Selene τα οποία έκλεψαν πέρυσι την καρδιά των επισκεπτών. Το ατμοσφαιρικό Selene Wine Bar θα φιλοξενήσει τις πιο ατμοσφαιρικές Full Moon βραδιές παρέα με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και ξεχωριστές γεύσεις καθώς και lives  από ταλαντούχους μουσικούς στη διάσημη αυλή του. Η αρχή γίνεται με το Flower Moon στις 4 Μαΐου και έρχεται να δώσει το έναυσμα για μια σεζόν που αναμένεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.