Αρχική Βραβεία Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας Athens...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας Athens Fine Food Awards (AFFA) 2023

Ο μεγάλος νικητής κος Πασιόπουλος με τον πρόεδρο του ΕΕΑ κο Χατζηθεοδοσίου και τον CEO της RM International κο Κωστή Μοσχονά

Σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στην πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές καθώς και η λίστα των προϊόντων που διακρίθηκαν με τα αστέρια AFFA 2023.

Για το 2023 ξεχώρισαν για την ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους 25 προϊόντα, ενώ ένα έως τρία αστέρια απέσπασαν 92 προϊόντα.
 
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, καθώς στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων, εξειδικευμένοι sommelier, F&B Managers, δημιουργοί οπτικής επικοινωνίας με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό και εξειδίκευση στο τρόφιμο κ.α.

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων AFFA 2023 στις 25 κατηγορίες

Στην φετινή εκδήλωση τα βραβεία στους μεγάλους νικητές απένειμαν οι:

1. Κωστής Μοσχονάς CEO της RM International (Platinum)

2. Iωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Dry Food)

3. Νικόλας Χάρης, F&B Manager, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των AFFA (Frozen Food)

4. Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive oil Expert, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των AFFA (Olive oil)

5. Δημήτρης Φραγκοστεφανάκης, Διευθυντής της HotelBrain Group (Spirits & Beverages)

6. Χρήστος Ρίζος, Διευθυντής HotelBrain Academy (Innovation)

7. Σταυριανη Ζερβακάκου, chef (Newcomer)

8. Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτρια περιοδικού Food Services (Organic & Fuctional)

9. Δώρα Μιχαήλ, Δημοσιογράφος γαστρονομίας, συντάκτρια του οδηγού FNL και σύμβουλος γαστρονομικού marketing (Packaging)
 
Μετά την τελετή ακολούθησε εκδήλωση στην οποία προσφέρθηκαν γεύσεις που επιμελήθηκε ο γευσιγνώστης κος Χάρης Τζαννής, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των AFFA, αποτελούμενες από τα προϊόντα που βραβεύθηκαν στην τελετή. Την προετοιμασία των γεύσεων, των ποτών και της φιλοξενίας των καλεσμένων έφεραν εις πέρας με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό οι σπουδαστές του πρώτου τμήματος κωφών της HotelBrain Academy που προετοιμάζονται για να επανδρώσουν σε λίγες εβδομάδες τα ξενοδοχεία του Ομίλου Hotelbrain Group.