Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Connect Smart Roadshow από την Vantage Towers Greece -Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη

Connect Smart Roadshow από την Vantage Towers Greece -Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη

 

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, βιομηχανία 4.0 και διασυνδεδεμένα κτίρια στο επίκεντρο

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Αθήνα, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη για την επόμενη εκδήλωση του Connect Smart στις 2 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Porto Palace, όπου θα αναδειχθούν τα οφέλη της συνδεσιμότητας και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών για τους διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Θα ακολουθήσει η Πάτρα στις 15 Μαρτίου.

Η συνδεσιμότητα νέας γενιάς θα ξεκλειδώσει δυνατότητες ικανές να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή ζωή, όπως τα έξυπνα ξενοδοχεία, τη βιομηχανία 4.0, τα διασυνδεδεμένα κτίρια, τη ρομποτική και τo διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT).

Η ψηφιακή τεχνολογία και οι δυνατότητές της αποτελούν εργαλεία για κάθε κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας και η αξιοποίηση και ενσωμάτωσή τους αλλάζει δομικά τον τρόπο που λειτουργούν οι εταιρείες και παράγουν αξία. Στο πλαίσιο αυτό η Vantage Towers αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής οικονομίας και να παρέχει τα μέσα στο οικοσύστημα ψηφιακής καινοτομίας ώστε να αναπτύξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να ευδοκιμήσει.

Στόχος της Vantage Towers είναι να αναδείξει τα οφέλη της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στους κλάδους του Τουρισμού, των Υποδομών, της Βιομηχανίας και της Υγείας. Αξιοποιώντας τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν το άλμα από την βασική ψηφιοποίηση στην ευφυή χρήση των δεδομένων, για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό είναι εφικτό μέσα από τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τον τουριστικό τομέα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιομετρική, το blockchain, το cloud, το Internet of Things, τα data analytics, η εκτεταμένη πραγματικότητα κ.ά.

Εάν επιθυμείτε να έχετε ενεργό ρόλο στον δρόμο προς τη νέα τεχνολογική εποχή, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες εκδηλώσεις εδώ.

Η συμμετοχή στην ημερίδα ΔΕΝ έχει οικονομική επιβάρυνση και προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ ή επισκεφτείτε το www.connectsmart.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.