Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELESTYAL ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ THN ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ

Η CELESTYAL ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ THN ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός νέου κρουαζιερόπλοιου.

To νέο απόκτημα της Celestyal ναυπηγήθηκε αρχικά για την Holland America Line, υπό το όνομα Ryndam ενώ πιο πρόσφατα εκτελούσε κρουαζιέρες για την P&O Αυστραλίας, έχει χωρητικότητα 1.260 επιβατών και θα φέρει το όνομα Celestyal Journey. Το κρουαζιερόπλοιο θα ακολουθήσει εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνικής συντήρησης, με προϋπολογισμό ύψους €20 εκατομμυρίων ευρώ, πριν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμά του.

Παρόλο που οι παγκόσμιες εξελίξεις των τελευταίων ετών είχαν οδηγήσει σε παύση τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, οι θετικές προοπτικές του κλάδου και ο υψηλός ρυθμός κρατήσεων για την επόμενη σεζόν, έδωσαν την ευκαιρία στη Celestyal να επαναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης του στόλου της με την προσθήκη νέων κρουαζιερόπλοιων,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κρις Θεοφιλίδης. «Εκτός από τα ευρύχωρα καταστρώματα, πολλές και ξεχωριστές επιλογές σε μπαρ, εστιατόρια και κοινόχρηστους χώρους, τις άνετες καμπίνες, το Celestyal Journey θα προσφέρει στους επιβάτες  σημαντική αναβάθμιση διαμονής με τη διάθεση περισσότερων και υψηλότερης κατηγορίας καμπίνων καθώς και μπαλκόνια, για τα οποία παρατηρείται συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλες μας τις κρουαζιέρες. Ανυπομονούμε να το καλωσορίσουμε στον στόλο μας!»

Το ευρύ πρόγραμμα ανακαίνισης του Celestyal Journey θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Πειραιά. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εν πλω εμπειρία και τις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιεί το νέο κρουαζιερόπλοιο θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.