Αρχική Forum Ημερίδα της Ε.ΕΝ.Ε. για το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας στο πλαίσιο της HORECA...

Ημερίδα της Ε.ΕΝ.Ε. για το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας στο πλαίσιο της HORECA 2023

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) διοργανώνει και σας προσκαλεί, στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2023, εκδήλωση για τον Τουρισμό.

Ειδικότερα, η εκδήλωση, με θέμα «Το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας», θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, Αίθουσα C1, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 2023,11:00–14:00.

Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται οι Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, και Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) αποτελεί τον δυναμικό εκπρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας. Στόχο έχει μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της ελληνικής οικονομίας, όπως επίσης και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της διεθνούς παρουσίας της χώρας και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ταυτόχρονα, ο κλάδος της φιλοξενίας, παραμένει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ελλάδας, συμβάλλοντας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% του ΑΕΠ και παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στους επισκέπτες της χώρας από όλο τον κόσμο.

Όσες και όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν επαγγελματίες του Τουρισμού, στελέχη εταιρειών, startuppers, καθώς και εκπροσώπους από όλους τους στρατηγικής σημασίας επιχειρηματικούς τομείς, οι οποίοι θα αναλύσουν τον κομβικό ρόλο της φιλοξενίας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας, τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του, καθώς και τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.

Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Η ανάπτυξη και η προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, αποτελούν στόχους της Ε.ΕΝ.Ε και επιτυγχάνονται μέσα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με την πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου, την κοινωνία και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.