Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο από τα Aria Hotels

Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο από τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels ανακοινώνουν το ξεκίνημα μιας στρατηγικής επέκτασης στο νησί της Σύρου, με την προσθήκη του Pafsilipon Suites

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, απαντούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση στη Σύρο με μια δεύτερη πρόταση διαμονής, το Pafsilipon Suites. Το boutique ξενοδοχείο με τη μοναδική θέα, που βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με ολοκαίνουριες σουίτες, με στόχο να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Το Pafsilipon Suites, που οφείλει το όνομά του στην αρχαία ελληνική λέξη παυσίλυπος (παύω + λύπη), βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία του ανατολικού τμήματος της Ερμούπολης και προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει ήδη 2 σουίτες, τη la Seniora Suite και την el Angel Suite, και προσθέτει άλλες 5 ολοκαίνουργιες σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Ο κήπος, που περιβάλλει τις σουίτες, αποτελεί έναν από τους μοναδικούς κήπους της Ερμούπολης και περιλαμβάνει sundeck με υδάτινα στοιχεία, καθώς και jacuzzi για μονάδες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Οι 7 ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Στις σουίτες του Pafsilipon Suites «κυριαρχεί» η διακριτική παρουσία των γήινων χρωμάτων, τα οποία, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη, μοντέρνα διαρρύθμιση, συνθέτουν ένα περιβάλλον διαμονής που αποπνέει άνεση και οικειότητα στον επισκέπτη.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels στοχεύουν στη στρατηγική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου τους, ώστε να προσελκύουν σύγχρονους ταξιδιώτες και να απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες τους. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.