Αρχική Δήμοι Ανοιχτή πρόσκληση για το Athens City Festival

Ανοιχτή πρόσκληση για το Athens City Festival

Σε συνέχεια της περσινής πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο φιλοξενήθηκαν πάνω από 200 δράσεις μέσα σε 31 ημέρες, η ΕΑΤΑ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις, τις ενώσεις επιχειρήσεων, τους συλλογικούς φορείς και τα ιδρύματα της πρωτεύουσας που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον πολιτισμό να συμμετέχουν και στη φετινή διοργάνωσή του, εντάσσοντας τις προγραμματισμένες δράσεις τους στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, προκειμένου να προβληθούν επικοινωνιακά, αλλά κυρίως να συνεισφέρουν στη δημιουργία μίας μεγάλης συλλογικής γιορτής της Αθήνας.

Οι προτάσεις πρέπει να αφορούν προγραμματισμένες δράσεις που θα λάβουν χώρα από την 1η έως και τις 31 Μαΐου 2023 και θα κινούνται θεματικά στο πλαίσιο των 4 πυλώνων του φεστιβάλ (εκθέσεις, γαστρονομία, ψυχαγωγία και δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους). 

*Η πρόσκληση αφορά μουσεία, θέατρα, κινηματογράφους, επιχειρήσεις, εστίασης και γαστρονομίας που βρίσκονται μέσα σε μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα στο Δήμο Αθηναίων καθώς και εταιρείες παραγωγής θεατρικών, κινηματογραφικών και μουσικών παραστάσεων ή διοργάνωσης αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων, ραδιοφωνικούς σταθμούς, φορείς και ιδρύματα πολιτισμού.

** Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ανάληψη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων εξολοκλήρου από τον φορέα υποβολής της πρότασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: +302103312002-3, email: cityfestival@thisisathens.org  (κα Μαλεφάκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.