Αρχική Δήμοι Στην Ολλανδική έκθεση VAKANTIEBEURS ο Δήμος Κώ

Στην Ολλανδική έκθεση VAKANTIEBEURS ο Δήμος Κώ

Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας πραγματοποίησε ο Δήμος Κώ στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ολλανδιας Vakantiebeurs απο τις 11-15 Ιανουαρίου 2023.

Οι επαφές του Δήμου Κώ πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

Πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες μεταξύ των οποίων από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ : Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique,Grazia κ.α.

Επίσης κορυφαίες Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς Tour Οperators αλλά και Travel Agents της που ειδικεύονται στον πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινοτουρισμό και στα outdoor activities όπως TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice , And Olives, We Fly Cheap, Prijsvrij,  αλλά και με αεροπορικές εταιρείες : Condor, Skyexpress, Corendon, οι οποίες στο πλαίσιο της αύξησης της ζήτησης για ταξίδια, θα αυξήσουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς το αεροδρόμιο της Κώ για το 2023.

Eπικεφαλης της αποστολής ήταν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κώ, Κα Σέβη Βλάχου..

 Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του προορισμού <<Κώς ως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο», που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής της Κώ  σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί η Κα Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κώ να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.