Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανελληνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων για την απώλεια του Αριστοτέλη Διβάνη

Πανελληνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων για την απώλεια του Αριστοτέλη Διβάνη

Με την απώλεια του Αριστοτέλη Διβάνη, κλείνει ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής Φιλοξενίας. Υπήρξε ένας από τους πιο καινοτόμους, πετυχημένους και οραματιστές επιχειρηματίες της γενιάς του και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ξενοδοχειακού κλάδου, στις κρίσιμες δεκαετίες μετά τη μεταπολίτευση. Ξεκινώντας από τα Τρίκαλα το 1958, ο Αριστοτέλης Διβάνης εμπνεύστηκε και ίδρυσε στη συνέχεια έναν από τους ισχυρούς ξενοδοχειακούς Ομίλους της χώρας μας, με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Για πολλά χρόνια στο τιμόνι του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κατόρθωσε να αναδείξει με την ηγετική φυσιογνωμία του τις δυνατότητες του τουριστικού μας τομέα και να τον θεμελιώσει ως κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας. 

Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον άξιο συνεχιστή του έργου του κ. Σπύρο Διβάνη, στην οικογένειά του, στους οικείους του και σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.