Αρχική Αεροπορικά Νέα VOLOTEA: Νέα διεθνής σύνδεση Αθήνα – Τουλούζη για την θερινή περίοδο...

VOLOTEA: Νέα διεθνής σύνδεση Αθήνα – Τουλούζη για την θερινή περίοδο 2023

Με αυτό το νέο δρομολόγιο η Volotea θα εξυπηρετεί την Αθήνα με ένα σύνολο 16 συνολικά προορισμών προς την Κροατία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Νέα διεθνής σύνδεση από την Αθήνα προς την Τουλούζη της Γαλλίας από την Volotea με ισχύ από την επόμενη θερινή περίοδο. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαΐου με δύο συχνότητες κάθε Τετάρτη και Σάββατο. 

Η έναρξη του νέου δρομολογίου μικραίνει ακόμα περισσότερο την απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας: χάρις σε αυτή την σύνδεση, όλοι οι επιβάτες που θα αναχωρούν από την Αθήνα θα μπορούν να επισκεφθούν το γαλλικό νότο και να ανακαλύψουν τη θαυμάσια αυτή περιοχή, ενώ παράλληλα όλο και περισσότεροι Γάλλοι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα απευθείας από την πόλη τους.

Έτσι η Volotea θα συνδέει τον επόμενο χρόνο την Αθήνα με 16 προορισμούς: Μπιλμπάο στην Ισπανία. Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Στρασβούργο και Τουλούζη (νέα σύνδεση 2023) στη Γαλλία· Μπάρι, Παλέρμο, Βενετία και Βερόνα στην Ιταλία. Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη στην Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

”Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτής της νέας διεθνούς σύνδεσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας – είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea -. Χάρις σε αυτή τη σύνδεση γίνεται δυνατό να ταξιδέψουμε σε ακόμα μια μαγική πόλη της Γαλλίας, την Τουλούζη,  την αποκαλούμενη και ως “Ville Rose”, τοποθετημένη στην καρδιά της νοτιοδυτικής χώρας ανάμεσα στη Μεσόγειο και στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Τουλούζη είναι επίσης και η πύλη στο Κανάλι του Midi και στη Λούρδη, μεταξύ άλλων προορισμών, και από τη φύση της αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για πραγματικά υπέροχες διακοπές!”

Όλα τα δρομολόγια της Volotea routes είναι διαθέσιμα στο www.volotea.com όπως επίσης και μέσω όλων των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.