Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προς υλοποίηση οι ιαματικές πηγές Πολιχνίτου

Προς υλοποίηση οι ιαματικές πηγές Πολιχνίτου

Στις ράγες της υλοποίησης τροχοδρομεί η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Πολιχνίτου, στο Δυτικής  Λέσβου. Αυτό διαφάνηκε, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του project στα πλαίσια της Ημερίδας με θέμα : «To αναπτυξιακό έργο  του Θερμαλιστικού-Ιαματικού Γεωπάρκου στις Ιαματικές Πηγές του Πολιχνίτου της Λέσβο» που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολιχνίτου στις 6 Δεκεμβρίου 2022.

Επιφανείς ακαδημαϊκοί και ειδικοί επαγγελματίες του κλάδου των ιαματικών πηγών και της Ευεξίας, ανέπτυξαν τη δυναμική της επένδυσης της κατασκευαστικής ΤKC -που προχώρησε στην 25ετή εκμίσθωση των Ιαματικών Πηγών που προβλέπει τη ριζική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος- επιχειρηματικό σχέδιο που η ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, πετυχαίνει την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, εμπλουτίζει το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας τα οικονομικά μεγέθη της τοπική κοινωνίας και οικονομίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.