Αρχική Αθλητικά Ένα κουμπί που σώζει ζωές, εγγραφές SNF RUN: 2023 FIRST RUN, βραβείο...

Ένα κουμπί που σώζει ζωές, εγγραφές SNF RUN: 2023 FIRST RUN, βραβείο Joan Miró & πολλά άλλα

Δωρεά ζωτικής σημασίας για τους νοσηλευτές και ασθενείς του Ευαγγελισμού 
Υπάρχει ένα κουμπί που φωνάζει βοήθεια για εσένα όταν εσύ δεν μπορείς, που σε κάνει να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια όταν βρίσκεται δίπλα σου, που με το πάτημά του μία κατάσταση μπορεί να μην καταλήξει κρίσιμη, διασφαλίζοντας την άμεση ανταπόκριση γιατρού και νοσηλευτή. Ωστόσο, αυτό το κουμπί δεν αρκεί απλώς να υπάρχει, αλλά να υπάρχει δίπλα σου τη στιγμή που θα το χρειαστείς. Πρόκειται για το γνωστό κουμπί του συστήματος κλήσης νοσηλευτών, ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ ασθενών και νοσηλευτών, που μπορεί να βοηθήσει εάν βρίσκεται δίπλα στον ασθενή ακόμη και στη διάσωση ανθρώπινων ζωών, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.

Στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», με αποκλειστική δωρεά μας, στο πλαίσιο της διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία, πλέον λειτουργεί ένα σύγχρονο, ψηφιακό, πλήρως ευέλικτο σύστημα κλήσης, που ήρθε να αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος παλαιάς τεχνολογίας σύστημα του νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.