Αρχική Γαστρονομία Αρώματα και γεύσεις από την Ελλάδα σκόρπισαν οι σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής...

Αρώματα και γεύσεις από την Ελλάδα σκόρπισαν οι σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Αναβύσσου, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Υπουργείου Τουρισμού

Αρώματα και γεύσεις από την Ελλάδα σκόρπισαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Υπουργείου, Αμαλίας 14 στο Σύνταγμα.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης οι γευστικές λιχουδιές ετοίμασαν οι σπουδαστές της Σχολής

Τις γευστικές λιχουδιές ετοίμασαν οι σπουδαστές και τις παρουσίασαν στον Υπουργό Τουρισμού κο Βασίλη Κικίλια, στην Υπηρεσιακή Γραμματέα κα Σταυρούλα Μηλιάκου, στην Γενική Γραμματέα κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, στις Γενικές Διευθύντριες κες Μαριάνθη Ανδρέου, και Γιόλα Διονυσοπούλου, την Διευθύντρια Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κα Ελένη Νικολάου καθώς εκλεκτούς καλεσμένους και στελέχη του Υπουργείου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η διευθύντρια της σχολής κα Χαρά Κοβούση, έκανε την εξής δήλωση «Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δόθηκε στους σπουδαστές μας, οι οποίοι εργάστηκαν συστηματικά με όρεξη και επαγγελματισμό, για την προετοιμασία, την παρουσίαση και το σερβίρισμα των εδεσμάτων!»

«Ένα μεγάλο μπράβο στους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.