Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Star Alliance αναδείχθηκε κορυφαία αεροπορική συμμαχία παγκοσμίως στα World Travel Awards...

Η Star Alliance αναδείχθηκε κορυφαία αεροπορική συμμαχία παγκοσμίως στα World Travel Awards 2022

Το lounge της Star Alliance στο Λος Άντζελες διακρίθηκε ως το κορυφαίο lounge ανάμεσα σε αυτά των Αεροδρομίων της Βόρειας Αμερικής

  • Και τα δύο βραβεία απονέμονται για τρίτη συνεχή χρονιά

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – 12 Νοεμβρίου 2022 – Η Star Alliance αναδείχθηκε σε κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των World Travel Awards 2022. Το lounge της Star Alliance στο Λος Άντζελες, επίσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, απέσπασε τον τίτλο του «κορυφαίου lounge» ανάμεσα σε αυτά των Αεροδρομίων της Βόρειας Αμερικής στο πλαίσιο βραβείων της ίδιας διοργάνωσης, που απονεμήθηκαν ειδικά για τη Βόρεια Αμερική τον περασμένο Αύγουστο.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, Jeffrey Goh, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που λαμβάνουμε τα World Travel Awards, για τρίτη συνεχή χρονιά. Οι διακρίσεις αυτές, φέτος, συμπίπτουν με τον εορτασμό της 25ης επέτειού μας».

Ο κ. Goh συμπλήρωσε σχετικά: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς, που κάνουν καθημερινά περισσότεροι από 400.000 εργαζόμενοι σε όλο το δίκτυο της Star Alliance, για την παροχή ασφαλών και απρόσκοπτων ταξιδιών, καθώς και σε όλους τους επιβάτες που συνέχισαν να δείχνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους σε εμάς και τις αεροπορικές εταιρείες, που είναι μέλη μας».

Τα 29α World Travel Awards αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται με βάση παγκόσμια ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν στελέχη του τουριστικού τομέα, αλλά και το ίδιο το επιβατικό κοινό.

Ο Ιδρυτής των World Travel Awards, Graham E Cooke, δήλωσε: «Η Star Alliance συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς, για την παγκόσμια πολιτική αεροπορία και χαίρομαι που αυτό αναγνωριστικέ τόσο από τα στελέχη του τουριστικού κλάδου όσο και από το  ίδιο το επιβατικό κοινό, που με την ψήφο τους την ανέδειξαν ως την κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, για το 2022. Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγους μήνες πριν, το πρωτοποριακό lounge της Star Alliance στο Λος Άντζελες ξεχώρισε, για άλλη μια χρονιά, ως ο μεγάλος νικητής ανάμεσα στα Αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.