Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ LOUIS HOTELS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ WORLD TRAVEL MARKET

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ LOUIS HOTELS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ WORLD TRAVEL MARKET

Παρουσίασε τη νέα «Exclusive» συλλογή ξενοδοχείων της στην τουριστική αγορά της Βρετανίας

Ως ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους πρεσβευτές του κυπριακού τουρισμού και της τοπικής φιλοξενίας, η Louis Hotels συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά δυναμικά με φυσική παρουσία και δικό της περίπτερο στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 7-9 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερο της Louis Hotels τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας έδωσαν έμφαση στην προσωπική επαφή και τη διαδραστικότητα, με στόχο αφενός την ενίσχυση των δεσμών και των στρατηγικών συνεργασιών του Συγκροτήματος με διεθνείς οργανωτές ταξιδιών και αφετέρου, την ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών στη χώρα μας. Φορείς και εταιρείες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, καθώς και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα ξενοδοχεία, τις ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις αλλά και για τη νέα «Exclusive» συλλογή ξενοδοχείων της Louis Hotels! 

Όπως είναι γνωστό, με γνώμονα τη σχέση ποιότητας-τιμής η Louis Hotels διαχωρίζει τα ξενοδοχεία της στις συλλογές «Elegant», «Family» και «Villa», με την κάθε μια να έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις ταξιδιών και απαιτήσεων των επισκεπτών, η Louis Hotels επαναπροσδιόρισε τις συλλογές της, επιδιώκοντας τη διατήρηση και ενδυνάμωση του επιπέδου ικανοποίησης των επισκεπτών της. 

Στην έκθεση WTM παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα συλλογή της Louis Hotels – «Exclusive» collection, η οποία περιλαμβάνει πεντάστερες πολυτελείς μονάδες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ποιοτικές υπηρεσίες και έμφαση στο lifestyle. Στη συλλογή αυτή ανήκουν τα δύο στολίδια του Συγκροτήματος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Mykonos Theoxenia και το Once in Mykonos. To ιστορικό ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia ανακαινίστηκε ριζικά για το καλοκαίρι του 2022 και επέστρεψε ως το πιο ανανεωμένο, πολυτελές ξενοδοχείου του νησιού. Βρίσκεται δίπλα στη γραφική Μικρή Βενετία και στα στενά καλντερίμια με τα μαγαζάκια στο Κάτω Μίλι και περιλαμβάνει 49 σουίτες (κάποιες με ιδιωτική πισίνα), ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις σπα και 1000 τετραγωνικά μέτρα κήπων! Το boutique ξενοδοχείο Οnce in Μykonos βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα την παραλία του Ορνού και θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Όλες οι σουίτες του (οι περισσότερες με ιδιωτική πισίνα) αντικρύζουν το Αιγαίο πέλαγος και υπόσχονται στιγμές ηρεμίας και διακριτικής πολυτέλειας. 

Στην «Exclusive» συλλογή εντάσσεται και το παραθαλάσσιο πεντάστερο bohemian chic ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa, που βρίσκεται μια ανάσα από τα Χανιά της Κρήτης. Συνδυάζοντας αυθεντικά τη μοναδική κουλτούρα και τη φιλοξενία του νησιού με μια αίσθηση μοντέρνας κομψότητας, το Asterion Suites & Spa διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Από το καλοκαίρι του 2023 το boutique ξενοδοχείο θα διαμορφωθεί για να φιλοξενεί αποκλειστικά ενήλικες.

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες της συλλογής «Exclusive» είναι το Ionian Sun στην Κέρκυρα και το Κing Jason Zante στη Ζάκυνθο, πολυτελείς μονάδες που θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν το κοινό το 2024. Το Ionian Sun θα υποστεί ολική μεταμόρφωση και θα αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποκλειστικά για ενήλικες, διαθέτοντας 136 σουίτες, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, 3 πισίνες και πλήρεις εγκαταστάσεις σπα. Τέλος, το ολοκαίνουργιο Κing Jason Zante που βρίσκεται στην πανέμορφη Ζάκυνθο θα ξεχωρίζει από το κυρίαρχο στοιχείο του νερού που θα το περιβάλλει. Πέρα από την ιδανική τοποθεσία, η μονάδα θα διακρίνεται για τον σύγχρονο σχεδιασμό της, την πολυτέλεια και τις στιγμές ιδιωτικότητας που θα προσφέρει στους επισκέπτες της. Διαθέτοντας 87 σουίτες (65% των οποίων με πρόσβαση σε πισίνες ή με ιδιωτική πισίνα), 3 εστιατόρια και deluxe σπα, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Mεταξύ άλλων, στην έκθεση η Louis Hotels παρουσίασε και στοιχεία από την ανανεωμένη συλλογή «Elegant». Νέο μέλος της συλλογής γίνεται το Kerkyra Blue Hotel & Spa, το οποίο αναβαθμίζεται σε πεντάστερο. Οι εργασίες για ολική μεταμόρφωση ήδη εκτελούνται, με το ξενοδοχείο να αναμένεται να αποκαλύψει το νέο του πρόσωπο τον Μάιο του 2023. Εντυπωσιακή ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί επίσης και στο Royal Apollonia στη Λεμεσό, η οποία θα επικεντρωθεί στους χώρους του lobby, καθώς και στα εστιατόρια Akakiko και Διόνυσος, που λειτουργούν εντός του ξενοδοχείου.

Στην έκθεση η Louis Hotels πρόβαλε επίσης και τα πλήρως ανακαινισμένα κυρίως εστιατόριά της στα Louis Phaethon Beach, Louis Ledra Beach και Louis Imperial Beach στην Πάφο. Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στα δύο νέα επώνυμα γαστρονομικά concept που προστέθηκαν στην Πάφο: A Mano (ιταλικό εστιατόριο) και Pygmalion (burger concept) στο Louis Ledra Beach και στο Louis Imperial Beach αντίστοιχα.

Όλες ανεξαιρέτως οι μονάδες της Louis Hotels διακρίνονται για τη ζεστή φιλοξενία, την αυθεντική τοπική εμπειρία και τη φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους επισκέπτες, με γνώμονα πάντοτε τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.