Αρχική Αυτοδιοίκηση PELOPONNESE FOOD STORIES ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

PELOPONNESE FOOD STORIES ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Στα εμβληματικά Τρίκαλα Κορινθίας, στις 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώνει το γαστρονομικό «ταξίδι» του για φέτος, το Peloponnese Food Stories|Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, στον πέμπτο κατά σειρά σταθμό του μετά την Αρεόπολη Λακωνίας, την Κορώνη Μεσσηνίας, το Παράλιο Άστρος Αρκαδίας και το Τολό Αργολίδας. 

Οι δραστηριότητες του 1ου γαστρονομικού φεστιβάλ θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα περιλαμβάνουν  έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις  και γευσιγνωσία.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και τη στήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας. 

Το βιωματικό αφήγημα του «Peloponnese Food Stories», τοποθετεί στο επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα, τα οποία αποτελούν την κύρια βάση των συνταγών που δημιουργούνται από τους καλεσμένους Chef.

Μέσα από την αυθεντική, αυτή, εμπειρία γεύσης,  το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, σύστησε στο ευρύ κοινό  τον γαστρονομικό πλούτο της κάθε περιοχής, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία, τις τοπικές γεύσειςτη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.