Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Εντυπωσιακή ανοδική πορεία του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (ΤΟΔΙΤ)

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Εντυπωσιακή ανοδική πορεία του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (ΤΟΔΙΤ)

Εντυπωσιακή άνοδο με 30,9% -την τέταρτη υψηλότερη πανελλαδικά- κατέγραψε η βάση εισαγωγής στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό ακαδημαϊκό έργο που επιτελείται στο Τμήμα της Χίου.  Επισημαίνεται ότι στο σύνολο των επιτυχόντων, το 50% δήλωσαν το Τμήμα ως πρώτη επιλογή και το 34% ως δεύτερη και τρίτη επιλογή. 

Με τους πρώτους απόφοιτους του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού να ορκίζονται την προηγούμενη χρονιά, το Τμήμα έχει ήδη επιδείξει αξιοσημείωτη πρόοδο και εξέλιξη, κερδίζοντας την αναγνώριση των τουριστικών επιχειρήσεων και των δημόσιων τουριστικών φορέων της χώρας. Οι διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες, οι χρηματοδοτούμενες μετακινήσεις φοιτητών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ευρώπης και το καινοτόμο φοιτητοκεντρικό πρόγραμμα σπουδών είναι μερικά από τα δυναμικά στοιχεία που κάνουν τις σπουδές στο συγκεκριμένο Τμήμα ιδιαίτερα ελκυστικές.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρωτοστατεί στις τουριστικές σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου από το 1998 με τη λειτουργία του πρώτου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Ελλάδα με αντικείμενο τον τουρισμό και τη δυναμική παρουσία δύο ερευνητικών εργαστηρίων. Οι απόφοιτοι του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού συνθέτουν ένα σώμα ικανών επιστημόνων με δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης και σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tourem.aegean.gr/

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.