Αρχική Αθλητικά SPARTATHLON- Σε 3 ημέρες η εκκίνηση του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

SPARTATHLON- Σε 3 ημέρες η εκκίνηση του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος καλεί τον κόσμο να εμψυχώσει τους Σπαρταθλητές

Μόλις 3 ημέρες απομένουν μέχρι την ώρα εκκίνησης του Ιστορικού Υπερμαραθώνιου ΣΠΑΡΑΤΑΘΛΟΝ. Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την εποχή που ο Διεθνής Σύνδεσμος «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», ξεκίνησε την επίσημη διοργάνωση του αγώνα, η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή στο αγωνιστικό πρόγραμμα, πολλών αθλητών και αθλητριών, των υπεραποστάσεων, λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα που εκκινεί το 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, σε όλη την Ελλάδα εορτάζεται, η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία συμπίπτει με την Ευρωπαϊκή ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο περσινός νικητής του 39ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, Φώτης Ζησιμόπουλος, προσκαλεί τον κόσμο να εμψυχώσει όλους τους Σπαρταθλητές, και καλεί εκείνες τις σχολικές μονάδες, από όπου διέρχεται ο ιστορικός αγώνας, να επευφημήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, κάνοντας πράξη το σύνθημα: «Άθληση κάθε μέρα, Υγεία μια Ζωή». Το Σπάρταθλον εδώ και 40 χρόνια, αναδεικνύει τη θεμελιώδη σημασία της σωματικής άσκησης, και του αθλητισμού για την υγεία. Στόχος του Διεθνές Συνδέσμου, δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση της Φυσικής αγωγής μέσω του ιστορικού αγώνα, προς όφελος, όλων των αθλητών και αθλητριών. Δείτε εδώ το video με τις δηλώσεις του Φώτη Ζησιμόπουλου.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 η Καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ κ. Βαγγέλης Πολυμέρης και ο Γ. Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπονέλης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00π.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Oasis στην Λεωφ. Ποσειδώνος 27, Γλυφάδα 166 75. Κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της οργάνωσης, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα, τις συμμετοχές των αθλητών και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και των θεατών από το YouTube μέσω chat. 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί και Διαδικτυακά, από το κανάλι του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στο YouTube. https://www.youtube.com/user/Spartathlongr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.