Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hotelia 2022 – Οι νέες τάσεις στη φιλοξενία

Hotelia 2022 – Οι νέες τάσεις στη φιλοξενία

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος και οι πιο σύγχρονες προδιαγραφές, που καθορίζουν τις παραμέτρους κατασκευής του, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ∆ιεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, HOTELIA, η οποία πραγματοποιείται από τις 18-20 Νοεμβρίου στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι νέες τάσεις στην φιλοξενία και η εξέλιξη της τεχνολογίας, που επηρεάζει το τουριστικό προϊόν, αποτελούν το πεδίο διοργάνωσης της HOTELIA, στην οποία παρουσιάζονται όλες οι βέλτιστες πρακτικές και τα υλικά, που σέβονται το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την υπεραξία του ξενοδοχειακού καταλύματος.

Η HOTELIA αναδεικνύει τις εξελίξεις, που διαμορφώνονται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο στους κλάδους της εστίασης και της καφεστίασης.

To “All About café ’’ της HOTELIA αποτελεί μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στην τέχνη του καφέ, όπου οι επαγγελματίες και οι λάτρεις του καφέ μπορούν να δοκιμάσουν, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να ανταλλάξουν απόψεις για την εξέλιξη του καφέ στις μέρες μας.

Το “All About Gastronomy’’ αποτελεί μία ειδική ενότητα  όπου παρουσιάζονται  όλες οι τάσεις και νέες εφαρμογές στον κλάδο της γαστρονομίας με προγραμματισμένα γεύματα από κορυφαίους chef και παρουσιάσεις προϊόντων.

Η HOTELIA διοργανώνεται παράλληλα με την Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA” . Το τουριστικό εκθεσιακό δίδυμο “HOTELIA-PHILOXENIA” θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του κλάδου των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.